Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 16.11.2009 16:24:12
|
|
|
|
niwci
|
nicky dobrodošla! kako je z zneskom, ti ne znam povedat. Ma če stvari vrejaš na občini v NG, pol je isti, drugači ti pa ne znam svetovati. Bo katera druga vedla bolj natančno
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 17.11.2009 17:34:56
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Kje pa je trgovina NKD v Novi Gorici?
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 18.11.2009 9:10:05
|
|
|
|
nincy29
|
nkd je v mercator centru..v 1. nadstropju.kjer je bil prej mass
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 18.11.2009 13:28:23
|
|
|
|
Isabelle
|
Niky js sem bla na nuhalni pri dr.Antonič Babnik v Dravljah.Res je super ginekologinja in js bi ti jo kr priporočila.To je njena št.:01/518 54 05
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 18.11.2009 20:31:28
|
|
|
|
bobi83
|
Ejla, no, da se še nova goriška nosečnica javi (sicer nism glih z ng) Jst mam pa NH tud v Dravljah in upam, da bo vse ok! lp vsem
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 19.11.2009 9:23:34
|
|
|
|
nincy29
|
bobi83 dobrodošla in čestitke. punce kaj če bi me en seznamček naredila tako kot so drugje?kraj,pdp,leta..??
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 23.11.2009 16:00:28
|
|
|
|
meti.v
|
Ola punce kako ste kej Kdaj se bomo dubil na kkšni pjački mislm pa da bi počas pa že čas? Aja jz sm pa mal prej prišla iz pregleda sm mela dans morfologijo in je vse ok se lepo razvija aja in mel bomo pa fantka vsaj tko prau g. sm full vesela
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 24.11.2009 13:14:04
|
|
|
|
Isabelle
|
Evo, sem malo preuredila in polepšala star seznam.Zdej pa kr napišite manjkajoče podatke da jih dodam.
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 24.11.2009 16:44:11
|
|
|
|
nincy29
|
1. 0 kraj:nova gorica,pregled:28.12
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 27.11.2009 20:05:31
|
|
|
|
niky31
|
Živjo so ! Kar nekaj časa nisem bila na netu ma nisem pozabila na vas. Slabosti in utrujenost so bile zdaj vsaki dn moja stalnica in ni se mi dalo čisto nič. Isabelle: hvala za informacije Danes sem malo bolje , sem prav zadovoljna. 1. PDP:14.07.2010 1 G.P: 07.12.2009 NS: še ne vem sem v 8 tednu kot sem si sama izračunala. Sem pa iz okolice GORICE. Lepo se mejte Niky
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 29.11.2009 19:21:49
|
|
|
|
niwci
|
bobi dobrodošla! Isabelle pridna za seznam! Zdej sm stara že 26 in imam 1.12. pregled Aja pa PDP je 11.2.
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 1.12.2009 9:31:29
|
|
|
|
Isabelle
|
Js sem mela učeri pregled in sem imela ctg.Nekaj krat je fajn brcnil in sem se kr ustrašla ker je una naprava tolk na glas. Vzel mi je tudi bris.Naslednji pregled imam čez 3 tedne, pol pa verjetno že bolj pogosto.Jooj, se kr hitro bliža dan D. Me je kr malo strah.
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 1.12.2009 20:46:13
|
|
|
|
niky31
|
Mi smo pa res kot polžki. Isabelle: Kako kaj premaguješ strah? Mene je še preden sm vidla plusek bilo strah dneva D. Rekla sem da bom govorila z ginekologinjo o tem?? Drugače pa ti želim da bi premagala strah in da bi čimbolj umirjeno in čimlažje preživela dan D . Pred božiči pa bi bilo zelo lepoo da bi se res dobile enkrat na akvic oziroma na čajčku. - Mogoče kar v čajnici pod zrdavsvenim domu??? Vem pa da bo ena od vas močno presenečena ker se poznava ma za enkrat se ne smem izdati ker še nisem povedala vsem da sem . Pazite nase in na vaše bušije. Niky31
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 2.12.2009 10:06:39
|
|
|
|
Isabelle
|
Ja, ne gre nam preveč dobro. Niky, hvala za lepe želje.Js tudi upam da bo čimlepše steklo. Mene pa začenja bit strah zdej bolj proti koncu.Prej nism niti mislna na to.Sej ne da zdej dosti mislim na to, ampak tko se na vsake tolk časa spomnem.V bistvu me je še bolj strah kako bo ko pridem iz porodnišnice kot samega poroda.Ma se trudim ne tolko mislt na to, ker po drugi strani si mislim da bo itak vse steklo kot mora, pa mamo mam blizu tko da bo priskočla na pomoč. Sem pa malo jezna, ker sem nesla moje papirje za porodniško na csd v petek in tistih ki so za to ni blo in so jih eni drugi nadomeščali, danes sem pa nesla še od fanta in jih spet ni blo in sem šla v drugo sobo, kjer jih nadomeščajo in sem vprašala kdaj bojo nakazovali denar in mi je rekla da jih zdej ni, ker so na seminarju in nism še dobila odločbe, tko da bo šele januarja. Js sem pa mislna da bom ta mesec dobila, da nabavimo še vse potrebno za , ker ni lih malo.Ampak ok, bomo že, sam bi lih prou pršlo tistih 270€. Bo pa potem fajn k pride od csd-ja in občine.
< Sporočilo je popravil Isabelle -- 2.12.2009 10:10:40 >
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 2.12.2009 16:44:37
|
|
|
|
nincy29
|
niky zdaj me pa firbec daje kiro poznaš..morda nam samo zaupaš kera je to?pa svojega imena še ne razkriješ
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 3.12.2009 10:55:47
|
|
|
|
Isabelle
|
Js sem pa dobila učeri odločbo za porodniško , tko da najverjetneje dobim evrčke že drug teden.
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 3.12.2009 13:48:06
|
|
|
|
Mysteious
|
Ojla bodoce goriske mamice, imam skoraj 28 let, sem iz Go in sem v 11 tednu. Zadnje case imam veliko novih obcutkov zaradi dejstva da bom JUNIJA postala prvic MAMA!!! Pa menda tud zaradi teh hormonski sprememb od katerih mi je slabo, ne spim in imam tezave s prebavo! Baje je to kr pogost mix. Aaaaaaaaaaa! Vedno sem mislila da je biti nosecka nekaj zelo prijetnega, prvi mesec in pol sem kr lebdela po zraku od veselja in energije, no trenutno pa se ne pocutim tako in upam da prijeten del se pride. No se mi kr mal rola od vsega. Lepo vas vse pozdravljam... in upam na kak nasvet kako se resis nespecnosti ponoci? Jaz se zbujam VSAKO noc ob 12 in ob 3... potem se vrtim kako uro in zapsim. Ginekologinja pravi da je stres + dejstvo da sem prvih 27,5 let zivljenja prespala na trebuhu in sedaj se moram navadit na druge poze. Ima katera podobne izkusnje? lp PS Bom skopirala post se v trebuscke JUNI2010 da ne tipkam istega 2x...
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 3.12.2009 15:26:30
|
|
|
|
Isabelle
|
Mysteious dobrodošla!! A nam zaupaš še pdp da te dodamo na seznam? Js sem bla prve tri mesece prou boga, čez ceu dan mi je delalo slabo, tudi bruhala sem (ampak ne zelo pogosto), želodec me je skos bolel in na sploh sem bla ku cunja.Ko so pa minili trije meseci pa o slabosti ne duha ne sluha in sem komi takrat začela uživat v nosečnosti.Prej sem pa bla že prou obupana in na momente me je blo strah da se to ne bo nehalo.Ampak se hvala bogu je in je že pozabljeno. Me pa nespečnost ni nikoli matrala, sploh prve tri mesece ne, kr skos bi spala.Sej zdej tudi veliko spim.Sploh zdej k sem na bolniški in spim tudi po 10ur na dan. Zadnje dni je pa moj zelo živahen, skos brca in se premika.
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 4.12.2009 11:38:24
|
|
|
|
Mysterious
|
Ojla punce, no pa mi je uspelo nekako skombinirat s tem R! Nocoj sem po 3 tednih prvic spala tako da sem sla samo 1x lulat in se 1x zbudila vmes! Whaw kak dober obcutek ;) Jeeeeeeees! Vceraj sem povedala v sluzbi z vrecko cokolandih bombonov... in vsi so bili ful veseli, razen sefice ki je dobila bombone i sporocilo v obliko soncka na mizo - napisala je danes mail - ha ha. Vceraj ej bil tak krasen soncek, da nam drugega kod bit nasmejan niti ni ostalo. A hodi kaksna od vas na telovadno za nosecnice? Jaz sem sicer do poletja bila zelo sportno aktivna, ampak sem avgiusta zaradii poskodbe nehala s treningi - sedaj pa s trebuscom odpadejo vse hiper aktivnosti. Sem sla na telovadbo v materinsko solo pa je prevec na easy zame. No lep pozdravcek vsem... M PDP 27.06.2010 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 4.12.2009 12:00:26
|
|
|
|
Isabelle
|
Mysteious in Mysterious?A je to ista oseba?Kr zdej sem malo zmedena. Js ne hodim na nobeno telovadbo, niti na MŠ nism hodila. Smo pa učeri malo nabavljali za .Smo kupli previjalno podlogo, kovtrček in blazinice za okol posteljce (v kompletu) in en tak košek za v posteljco ki se pri straneh zaveže, ker se mi zdi da je bejbi še premajhen za v tisto veliko postljo.Evo še slikca kako zgleda:
|
|
|
|
RE: Goriške nosečke 2010 4.12.2009 14:35:01
|
|
|
|
niwci
|
Mysterious dobrodošla! Spanje zan pa bit kar problem. Jaz sem tudi navajena ležanja na trebuhu in sem morala to navado tudi dokaj zgodi opustit, ker ni šlo več. Zdej se pa zbujam z bolečinami v kolkih No danes sem končno po dolgem času normalno spala. Sem zaspala že pred 23h in se do 6:30h samo enkrat obrnila... Na pregledu je bilo vse OK, spola še zmiri noče pokazat to naše . Naslednji pregled pa imam 23.12. Pozdravček v ponovno deževni Gorici...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?