bini -> ni mi vseeno... (26.5.2005 21:01:45)
|
No, tokrat še jaz z eno družinsko temo... če se kateri da, bom vesela kakega mnenja... torej - imam čudovitega moža, ki ima starše, ki so 'zanimivi' - imam ju rada, ju spoštujem, obožujeta svojo vnučko, pomagata (finančno ali drugače) kadarkoli to rabiva... imata pa eno pomankljivost... ne znata izražat čustev in posledično npr. skoraj ne prideta na obisk k nam brez povabila (stanujemo 5 minut narazen z avtom), če že prideta in je slučajno že kdo pri nas, se odpeljeta mimo...kadar moža, torej njunega sina ni doma (trenutno je službeno 3 dni od doma) se niti slučajno ne oglasita ali pokličeta pri meni in njuni vnučki - tudi če bi ju povabila... mož pravi, da je vse to zato, ker se nočeta vsiljevat - ja, boste rekle - kaj stokaš ko imaš idealnega tasta in taščo... ampak mene pa to moti... ker da moraš domače ves čas prosit in vabit kot kakšnega hudega predsednika ... no ja...pa vem da se vsak dan vsaj 5krat pelje mimo :zmeden:... sem tud že sama šla brez moža do njih, dala pobudo, skušala direktno in indirektno povedat, da jih bomo ful veseli, pa vedno ostane pri tem, da pač mi hodimo na obiske kolikor pač to znese... in kje je glavni problem?? v tem, da imam jaz potem občutek, da sem verjetno jaz tisti krivec oz. moteči faktor zaradi katerega se nas izogibata... mož pravi naj se ne sekiram, ampak občasno pa zaboli... še posebej ker se moji starši obnašajo precej bolj sproščeno in mi je žal, da bo pač moja hčerka imela bolj tesne stike z enimi starimi starši kot z drugimi, pa bi lahko bilo drugače... eh,.. sej je brez veze, vem... pa bom vseen vpisala tale post... sem se sam morala izkašljat, čeprav vem da tole najbrž sploh ni pravi 'problem'... je pač nekaj kar me občasno muči. hvala ker ste prebrale.:rozica:
|
|
|
|