Krčenje maternice? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

power girl -> Krčenje maternice? (3.7.2009 21:03:07)

Mene pa zanima ali se je kateri v nosečnosti (v 12T) krčila maternica?
Lahko to kaj škoduje otroku?

Anonimen -> RE: KRČENJE MATERNICE? (3.7.2009 21:11:55)

Mogoče se tebi to samo zdi, tako čutiš...v resnici pa se vse skupaj razteza. To je normalen pojav v nosečnosti, sploh tako na začetku.

power girl -> RE: KRČENJE MATERNICE? (3.7.2009 21:20:28)

Ne zdi se mi,res da imam krče,vendar mi je danes na nuhalni rekla,da se po uz vidi da se maternica krči in da se naj pogovorim z svojo G,tja pa grem komaj čez 1 teden,ker je na dopustu.

Anonimen -> RE: KRČENJE MATERNICE? (3.7.2009 21:24:28)

IZVIRNO SPOROČILO: power girl

Ne zdi se mi,res da imam krče,vendar mi je danes na nuhalni rekla,da se po uz vidi da se maternica krči in da se naj pogovorim z svojo G,tja pa grem komaj čez 1 teden,ker je na dopustu.

Pol pa čimprej do svoje G

SaaS -> RE: KRČENJE MATERNICE? (3.7.2009 21:30:02)

Ti le pojdi čimprej do ginekologa.
Meni se je v prejšnji nosečnosti nekje v 6 mesecu to začelo, prej res ne. Ginekolog mi je svetoval magnezij, ki zavira krčenje. Jedla sem šumeče tablete magnesol, ki jih dobiš v lekarni.

Anonimen -> RE: KRČENJE MATERNICE? (3.7.2009 21:35:25)

Joj kaka panika.
mao si preberi

link

bina30 -> RE: KRČENJE MATERNICE? (3.7.2009 22:30:46)

Verjetno so se ti že začeli lažni popadki,. Jaz sem jih imela v obeh nosečnostih, samo se se začeli šele okoli 20t. Ginekolog me je dal na bolniško, nisem pa imela strogega mirovanja ali kaj, piti pa sem mogla Magnesol. Ti si to kar kupi, ker je magnezij proti krčem, tudi ko te bodo v poznejši nosečnosti dajali krči v nogah, pomaga. Ni pa to neka panika. Jaz sem imela to krčenje maternice non stop, pa sem hodila na preglede in se nisem nič odpirala, maternični vrat se ni sploh nič spremenil, na otroka pa to tudi ne vpliva. Ta en teden še komot počakaš na svojega gin.

power girl -> RE: KRČENJE MATERNICE? (3.7.2009 22:48:59)

Anonimen!
Maš pa res srečo,če TI nimaš nikoli panike!!!!!!!!!

power girl -> RE: KRČENJE MATERNICE? (3.7.2009 22:49:21)

Vsem ostalim hvala za odgovore

Stran: [1]