matejchy -> pijan moški (3.7.2009 19:09:31)
|
Policaj ustavi avtomobil zaradi prekoračitve hitrosti. > > Ko se avto ustavi stopi policaj do njega ter pozdravi: "Dober dan gospod! > Vozili ste 140 Km/h, dovoljeno pa je 100." > > Voznik se seveda začne takoj braniti: "Pa gospod policaj, ne vem, če je bilo > ravno tako; veste, moj avto ima možnost, da izberem > > poseben program vožnje "cruise control" ter vozim 100 Km/h. > > Mogoče vaš radar ni dovolj dobro atestiran?" > > Ne da bi dvignila pogled, voznikova žena kot iz topa izstreli: "Pa dragi, ne > bodi neumen no kakšen "cruise control", tega tvoj avto nima!" > > Medtem, ko je policaj pisal kazen, se voznik obrne proti svoji ženi in ji > reče: "A ti ne moreš biti tiho enkrat za spremembo?" > > Žena se nasmehne in reče: "Pa bodi vesel, da te je detektor radarjev > opozoril, da si lahko zmanjšal z 200 na 140!" > > Takrat policaj začne pisati drugo kazen za posedovanje nedovoljene naprave > za opozarjanje na radar. > > Voznik se prime za glavo in spet nakaže ženi: "Pa, prekleta baba blesava, > daj bodi tiho! Zapri usta!" > > > > Policaj pogleda voznika in opazi da ni pripet: "Aha, gospod, tole bo še > kazen ker niste pripeti z varnostnim pasom!" > > "Joj, gospod policaj veste, bil sem pripet ko sem se peljal, ampak zdaj ko > ste me ustavili sem pas odpel, da sem vam lahko dal vozniško dovoljenje, ki > sem ga imel v zadnjem hlačnem žepu." > > Takrat se spet oglasi žena: "Dragi, pa saj veš, da nisi bil pripet, no, saj > > ti se nikoli ne pripneš s pasom ko voziš!" > > Policaj potem prične pisati tretjo kazen, voznik pa direktno ženi v > > faco: "PA, **** TI MATERINA KDO JE TEBE DELAL, BABA ZABITA! A RAZUMEŠ, ČE > TI NEKDO LEPO REČE DA ZAČEPI - > > TIŠIIIIIINAAAA!!!!!!" > > Policaj pogleda ženo in jo vpraša: "Gospa, a se vaš soprog vedno tako obnaša > z vami?" > > > > Žena pa seveda z nasmeškom na obrazu: "NE, NE GOSPOD POLICAJ! SAMO KADAR JE > > PIJAN!"
|
|
|
|