|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomada
26.5.2005 19:20:43   
rozi81
Obogatena, večnamenska lanolinska krema.

Ali jo katera pozna? Ko sem bila v lekarni sem rekla naj mi da Lanolin in je rekla da ga nima da pa ima to kremo Pomada, ki je narejena prav tako kot Lanoin. Zanima pa me če jo je treba pred dojenjem izprati dol iz bradaic. Sicer mi je rekla teta v lekarni da ne samo se mi ni zdela prav pepričljiva.
Če jo katera pozna bi prosila za odgovor.

Hvala:rozica::rozica::rozica:

LP S:nosecka: in :duda:36t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomada
26.5.2005 19:51:36   
Golobček
Jaz nimam te kreme imam pa Bepanten, ki je prav tako učinkovita.Po moje si bradavice kar malo obriši oz. v poletnih dneh je fajn če se bolj pogosto umivaš, saj veš zaradi vročine samo zaradi kreme pa ti po moje ni treba, saj drugače nebi bila namenjena mazanju bradavic

lp Alenka

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomada
31.5.2005 17:52:11   
t_t_y
Poglej sestavine...če je to samo 100% lanolin, potem ga ne rabiš odstranit pred dojenjem.

lp

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?