Mami prijazna porodnišnica??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Mami prijazna porodnišnica??? (26.5.2005 19:08:23)

En lep pozdravček vsem mamicam in bodočim mamicam!Mogoče je to čist ena neumesna tema, vendar.....:zmeden:

Vse poznate "Rooming in" in "novorojenčku prijazna porodnišnica". Zanima pa me, če se vam zdijo te porodnišnice tudi "mami prijazne porodnišnice"? Kakšna so vaša mnenja?

Lp, Nana :)

Golobček -> Mami prijazna porodnišnica??? (26.5.2005 19:56:29)

Kar se tiče Roomin-ga je tako, da je fajn da imaš otročeka zraven sebe, vendar si želiš tudi malo spočiti vsaj pri meni je bilo tako saj je bil Jan težek 4250g pa še raztrgana in prerezana sem bila tako da še za sebe nisem mogla skrbeti same pa veste, da so tiste posteljice ztelo visoke in da moraš tudi vstajat.
No to je bilo leta 2003 upam da bo tale malček kaj lažji.
Pa lepo nosečnost vsem

valči -> Mami prijazna porodnišnica??? (26.5.2005 21:27:13)

Ja,v Brežicah si lahko mamica spočije:bravo:

polona2 -> Mami prijazna porodnišnica??? (26.5.2005 22:16:17)

Rooming in pomeni 24urno sobivanje mamice in novorojenčka na oddelku, dojenčkom prijazna porodnišnica pa nosi naziv "Unicefova" porodnišnica,
ne, meni se Unicefova porodnišnica ne zdi prijazna do mamic... Sploh, če imaš težave z dojenjem... To pomeni, da ti zavrnejo prošnjo za črpalko za mleko, če hočeš po tej poti nahraniti otroka, ker dojenje že tretji dan ne steče...
To pomeni zavrnjeno prošnjo za Aptamil, ker oni kot Unicefova porodnišnica spodbujajo k dojenju in je to tvoja težava, da dojenje ne steče, se najbrž premalo potrudiš...
Bljeah...

Anonimen -> Mami prijazna porodnišnica??? (26.5.2005 22:30:06)

Meni je to bilo všeč. Za piškotka sem začela skrbeti točno 12 ur po CR - takrat so me preselili iz šok sobe na oddelek. So mi ga hoteli še naslednjo noč vzeti, ker si bojda po CR bolj utrujen, pa ga nisem dala.

ribica. -> Mami prijazna porodnišnica??? (27.5.2005 0:04:54)

Odkrito rečeno, takrat bi mi bilo veliko lažje, če bi mi jo lahko vsaj za par ur prevzeli. Bila sem totalno utrujena, saj sem najprej eno celo noč bila doma s popadki, naslednjo noč celo rojevala in se pošteno namučila, tretjo noč pa je bila tamala od poroda tako prestrašena, da sem jo morala imet celo noč na rokah. Kr glava mi je kinkala od utrujenosti. Kar se me ne tiče,ni blo najbolj prijazno.

caro -> Mami prijazna porodnišnica??? (27.5.2005 8:11:34)

Mami prijazna porodnišnica je Postojnska. Vsaj bila je leta 2002, ko sem jaz rodila. Od poroda nisem bila popolnoma nič zmatrana tako, da po tej plati ne morem reč, da nebi mogla skrbeti za mojga sončka vendar pa mi je babca rekla, da naj izkoristim zadnje noči ko bom lahko v miru spala. In za to sem ji zelo hvaležna. Moj sine je star 2,5 let in še danes ne spi kot bi "moral".

Pa srečno!

t_t_y -> Mami prijazna porodnišnica??? (31.5.2005 17:54:11)

Porodnišnica NM se mi že zdi tudi mami prijazna, ali pa sem jaz imela srečo.

lp

Stran: [1]