Gina -> Mami prijazna porodnišnica??? (27.5.2005 11:15:13)
|
Pa saj jaz vpijem! VIDIŠ, DA VPIJEM! :)-:)- Jaz mislim, da je samo zaradi nas, kričačev, malo boljše v porodnišnici Lj. Ko sem jaz dala malemu dudo v Lj., so me natulili, samo sem jim rekla, da jih nič ne briga, če jaz svojemu otroku dam dudko, pa so dali mir, za tisti dan. naslednji dan pa ponovi vajo. Pa saj ne gre le za neprijaznost. Pri meni je šlo še za nestrokovnost. V porodnišnici Lj. so: - najprej mojega otroka pri 8. tednih nos. proglasili za mrtvega (dobro, da nisem šla, kakor so mi rekli, takoj na čiščenje) - po porodu so me pozabili zašiti, ker me sploh dobro pregledali niso, sem imela pri obeh naslednjih porodih posledice in to zelo boleče - 3 ure po tem, ko sem bila že čisto odprta, še niso (pri 2. porodu) ugotovili, da otrok narobe leži Potem pa na vse to še totalna neprijaznost. Aja, pa moj otrok se je tudi 4 dni drl, ker je bil lačen tam. Nikoli ni dobil flaške.:((:((:(( Ne, jaz bom svoji hčeri rekla, naj se Ljubljane izogne na daaaaaleč, pa če gre na drug konec Slovenije.
|
|
|
|