detelja -> RE: bolniška (6.7.2009 20:30:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Živjo, sem prebirala malo stare teme o bolniškah med nosečnostjo in me zanima, če je kateri izmed vas znano, kakšna je trenutna praksa kontrolorjev ZZZS (ostale teme so malo starejšega datuma) glede časa obiskov bolnikov na domu. Ali je to bolj dopoldne, bolj popoldne? Cel dan? Kaj pa vikendi? Bolniško imam s strani komisije podaljšano do 19. tedna, piše pa "mirovanje", kar po zdravniško pomeni ležanje. Meni se bo pa doma strgalo, ker sem že pet tednov doma. Vsaj na kak enourni sprehod proti večeru bi se rada odpravila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Bi mi presneto koristilo, da ne zakrnim popolnoma. Hvala za vaše izkušnje in lp, G. jaz sem z 11.3.2009 nehala z bolniško pa me nikoli niso prišli kontrolirat...začela pa sem 19.8.2008...moja gin je meni rekla, da tile bolj kontrolirajo tiste nosečnice, katere so prijavljene (če imaš čudne sosede potem je bolje, da se paziš ali pa če imaš čudne sodelavce...)...probaj se z gin zmenit, da ti napiše na tisto potrdilo katero neseš k osebnemu zdravniku, da so dovoljeni kratki sprehodi in pol tudi če dobiš komisijo ti nič ne morejo...drugače pa kot ostale pravijo nikoli ne veš kdaj lahko dobiš komisijo (zjutraj, zvečer, v nedeljo,....)...moje mnenje zdaj ko je poletje pa so daljši dnevi pojdi bolj pozno zvečer kam ven, ko te ne bo glih vsak videl in da boš tudi ti bolj mirna...ti pa čist verjamem da ni fajn skoz doma ležat...
|
|
|
|