[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.5.2005 15:51:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.5.2005 15:55:26)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.5.2005 16:03:05)

Teya -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 16:08:12)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=31493&idk=101

vesnaRR -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 16:08:16)

Tale neumnost je bila že velikokrat vsepovsod, in še vedno velja isto - je samo brezvezna neumnost za pošiljanje po mailu.

Zanimivo da se moškim pa ne povečuje rak na dojki;)

Lp, Vesna

Teya -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 16:09:42)

če ti ne odpre, zbriši "br" "br", ki se, nevem zakaj :zmeden:, pojavi poleg linka...

Teya -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 16:10:50)

"Moški so manj na udaru te bolezni. Tudi če uporabljajo
anti-perspirate, le-ti ostajajo na dlačicah in ne prodrejo takoj v kožo."

vesnaRR -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 16:13:03)

Hmm, kaj pa tisti ki se brijejo;)

Ali pa, tiste ženske ki se ne brijejo potem niso na udaru;)

Dajte no....

Anonimen -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 16:18:40)

Saj je bil rak tudi pred 100 leti, p ani bilo ne duha ne sluha o deodorantih :zmeden2:

teta beta -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 16:21:28)

Jaz sem čula, da se je v zadnjem času tudi število moških, ki so dobili raka na prsih povečalo... :zmeden2:

Mogoče gre res za lažni preplah, ampak meni je vseeno sumljivo in raje ne uporabljam takih deodorantov. Tudi če ni res, mi ne bo škodilo, če se jim izogibam. Po drugi strani pa to ni tako enostavno, ker skoraj vsi vsebujejo aluminij klorhidrat. No, nekaj jih je...

vesnaRR -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 16:24:44)

Vprašanje sploh je, če je res samo ta sestavina (in če sploh) problematična, itak ko bereš nalepko ti rata slabo.......od kemije.
Jaz že vonjev ne prenašam.......

Lp, Vesna

Annny -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 18:06:15)

Kolikokraaaaaaaat smo to že braaaaaali:)-;)

Grascakinja -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 18:23:02)

Lari fari.

puncica -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 19:35:50)

bla bla bla bla, že videno in so tud v delu pa nekih cajtnigah vse to zanikal, da sploh ni res, pa da so raziskave bile narejene površno al neki. :zmeden2:

buča -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 20:18:54)

Sodelavka ima teto,ki je prebolela raka na dojki,in so ji dejali,naj ne uporablja teh izdelkov.Da pa te izdelki pri zdravem,kao ne povzročajo raka,le,da se more tisti,ki ga je imel bolj paziti.Pa še en kp drugih stvari je naštela-še dobr,da sploh živimo!!

žiža -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 21:17:55)

No tudi jaz imam o tem drugačno mnenje in svoje izkušnje... na kratko...
V času srednje šole, sem imela grozno velikokrat vrtoglavice, večkrat sem izgubila zavest... No po daljših pregledih smo ugotovili, da je krivi to deodoranti, ker mi mašijo lojnice. Tako, da sedaj teh stvari ne uporabljam več, prej omenjenih težav nimam več, zakja so izginile :zmeden2: mogoče sem jih tudi prerasla :zmeden2:
vsekakor pa me misel rak na dojkah ubija. Po operaciji (mastitis) imam še vedno eno bulco, ki sicer ne boli, niti ne opažam kakšnih sprememb ampak v glavi jo imam pa vsak dan. Ko so me operirali so vzorce sicer analizirali in je bilo vse vredu... No naročena sem na pregled pa bomo videli kaj bo...

snorlax -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (26.5.2005 22:58:20)

Hudiča, sem šla gledat, moja Nivea ima to stvar v sebi. Kaj je zdaj to? Drži tisto, ali je spet kakšen trič-trač?:zmeden::zmeden::zmeden:

Micy -> Nujno preberi-vzrok za nastanek raka na dojki... (27.5.2005 10:17:09)

Tudi mene je groza ob misli an raka na dojiki, sploh pa ker mi desna dojka otrdi ko se pripravlja na menstruacijo, bila sem že pri G pa je rekle da ni nič, da je vse uredu razn tega da se mi žleze povečajo in da imam več tkiva v deni dojki kot v levi, upam da bo tako ostalo, in da bom šla še na kak pregled pred nosečnostjo, da bo ja vse uredu.

Zato jaz mislim da ni nič slabega če nas kdo opozori, ste pa ene zelo kritične, do nekaterih tukaj gor.

Stran: [1]