Anonimen -> RE: Je moralno pomagati nedonošenčkom? (4.7.2009 23:31:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** Sama imam nedonošenko rojeno z 1550 g. Veliko stvari takrat nisem dojela, ampak je prišlo vse za mano. Danes vem, da bi marsikaj lahko šlo narobe. Vendar sem srečna ker jo imam. Ker mi pomeni vse na svetu, pa čeprav je trenutno v obdobju ko kravžlja živce. Ampak si vedno rečem, glavno da je zdrava (zanemarimo nekaj težav). Pa tudi če bi bilo kaj narobe bi bila moja. Občudujem starše z otroki, ki rabijo posebno nego. Zame so pogumni in močni in to jim tudi povem. Seveda je potrebno pomagati nedonošenčkom, kje je pa meja pa ne vem, saj vidimo, da preživijo in živijo normalno življenje tudi ekstremno mali nedonošenčki. Še vedno pa pravim, da se mamice, ki rodijo otroka pod normalnimi pogoji, ne zavedajo koliko jim je bilo prihranjeno. Ampak življenje ti da toliko kolikor lahko nosiš. Se strinjam z odebeljenim stavkom. Drugače pa imam sama dva otročka, ki sta se držala rokov, a vseeno se zavedam, da mi je bilo s tem veliko veliko prihranjeno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]
|
|
|
|