Felicita -> RE: kaj pa tole? (3.7.2009 16:56:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: Felicita mah roombe so bedne... ker se gibajo čist naključno (se zaleti v oviro in se obrne v naključno smer, tko da eno mesto potem lahko posesa samo 1x, drugo mesto pa 20x). boljši (in ustrezno dražji) je electrolux (?) trilobite... ki premeri prostor in si 'preračuna' pot. poleg tega so roombi pasje dlake (npr od zlatkotov) kr huda ovira (se ji naberejo okol krtač in je pol čist boga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ). Js mam roombo in sem fuuuul zadovoljna z njo - res pa je, da nimamo živali v stanovanju, tako da glede dlak ne vem, moji lasje, ki so se mi vedno namotavali na druge sesalce, pa ji ne delajo prav nobenih težav. Sicer se roomba res giba naključno, vendar pa pač bolj dolgo sesa in mi spuca boljše, kot da grem sesat z navadnim sesalcem, predvsem zato, ker mi krtače spolirajo parket. Jaz rada hodim bosa in tako zelo čutim, kaka je razlika, če parket posesam z navadnim sesalcem ali pa če ga posesa roomba. bedna v smislu programiranja... pravim da je sicer trilobite kar se tega tiče mnogo boljši. sama ideja je pa vredna pohvale, lol :)
|
|
|
|