Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: brezplačne počitnice... 8.7.2009 19:19:27
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Če že kaj rešujem potem le tisto za kar mislim,da mi pride prav drugo več nič.Potem pa še telefonsko moraš napisat pri teh igrah pa ti začnejo pošiljat še komercialna sporočila pa neveš od kot.Hvala lepa mene več ne bodo. zato pa jaz vedno dam stacionarno številko drugač pa tud jaz dvakrat premislim kje se mi splača sodelovat in kje ne.
|
|
RE: brezplačne počitnice... 8.7.2009 19:20:23
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Je šla svakinja tja in so ji povedali slednje: da je to mišljeno tak...da si skupaj v apartmaju z 7drugimi in da kuhaš pa vse sam. oni ti plačajo samo hotel! kako to misliš da si v apartmaju plačajo pa hotel, a si tud v hotelu al kako, tole je mal čudno a ni?
|
|
RE: brezplačne počitnice... 9.7.2009 17:21:48
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Je šla svakinja tja in so ji povedali slednje: da je to mišljeno tak...da si skupaj v apartmaju z 7drugimi in da kuhaš pa vse sam. oni ti plačajo samo hotel! kako to misliš da si v apartmaju plačajo pa hotel, a si tud v hotelu al kako, tole je mal čudno a ni? Plačajo ti apartma-skupno z 6 sostanovalci-hahaha
|
|
|
|
RE: brezplačne počitnice... 9.7.2009 18:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Je šla svakinja tja in so ji povedali slednje: da je to mišljeno tak...da si skupaj v apartmaju z 7drugimi in da kuhaš pa vse sam. oni ti plačajo samo hotel! kako to misliš da si v apartmaju plačajo pa hotel, a si tud v hotelu al kako, tole je mal čudno a ni? Plačajo ti apartma-skupno z 6 sostanovalci-hahaha Studentski populaciji je to ocitno terna
|
|
|
|
RE: brezplačne počitnice... 10.7.2009 9:13:39
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Plačajo ti apartma-skupno z 6 sostanovalci-hahaha in kaj ma hotel pol s tem? citiram: oni ti plačajo samo hotel
|
|
RE: brezplačne počitnice... 11.7.2009 22:14:47
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Plačajo ti apartma-skupno z 6 sostanovalci-hahaha in kaj ma hotel pol s tem? citiram: oni ti plačajo samo hotel To je hotel, oziroma apartmajska hiša! V tej hiši je več apartmajev ne? In enega od teh apartmajev, so mi bili pripravljeni plačat, če bi šla-seveda z 6 sostanovalci!
|
|
|
|
RE: brezplačne počitnice... 11.7.2009 22:48:53
|
|
|
|
scubadiver
|
TIA kaj pa če pokličeš varuha za potrošnikove pravice? Ker tole pa smrdi po zavajanju... Mah jest jih glavo utrgam!!
|
|
RE: brezplačne počitnice... 11.7.2009 23:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver TIA kaj pa če pokličeš varuha za potrošnikove pravice? Ker tole pa smrdi po zavajanju... Saj je zavajanje, ker to niso obicajne pocitnice, s sestimi neznanci v apartmaju. Ampak kaj bi dobila s pritozbo? Jaz na pocitnice s tako agencijo sploh ne bi sla...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?