water lily -> RE: Orgazem... (2.7.2009 19:57:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: urška pušenjak pravi, da je orgazem v glavi. torej bi bilo mogoče malo za razmislit zakaj ga ne doživiš. če ga lahko sama potem frigidna nisi. torej mora bit vzrok psihološki. pa ne mislit da sem jaz srečnica, ki doživi orgazem vsakič med penetracijo. pa se sploh ne sekiram, ker če ga ne tako, ga bom pa kako drugače[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] anonimna 2. Jaz ga z možem tud ne doživim...s penetracijo pa vedno.Pa ga ljubim,obožujem,skupaj sva vsrto let.Pri sexu nenormalno uživam ampak zgolj med odnosom ni orgazma.Pa nikoli nisem imela zadržkov,imam rada sex.Ampak tako pač je. hm[sm=zmeden.gif] Drugače pa to da se nej mož potrudi.....hja, dedc se lahko trudi kolkr hoče če ženska ne sodeluje in sam čaka da ji bo prišlo. Mišice si okrepite, domišlijo uporabite pa mal migajte. Pa ne skoz razmišljat o tem al bo al ne bo. Če pa ne pride direkt med odnosom si pa pač vmes z rokami pomagajte. Zakaj pa mislte da nam je bog dal dve[sm=jezicek.gif] ja,saj če si z roko pomagam ni problem.Samo hočem povedat,da med samim kako bi napisala..med nabijanjem[sm=jezicek.gif] mi ne pride,pa lahko delam kaj želim. To pa nisi edina. Pravijo da ni vsaka ženska zmožna doživet orgazem s samo penetracijo. V bistvu jih je več takih, ki ga ne kot tistih ki ga. Drgač pa kaj pa manjka orgazmu do katerga prideš s pomočjo rokic?[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|