Muca83 -> Dojenček in očka smrčač (2.7.2009 10:50:28)
|
Pozdravljene punce, ki ste že dočakale svoje zakladke! Meni še nekaj manjka ampak bolj ko se bliža PDP, bolj se sprašujem kako bo in o tej temi nisem nič pametnega našla na internetu. Gotovo je med vami kakšna, ki ima partnerja, ki smrči. No, moj je res tak ekstremni smrčač, je bil na operaciji nosu, pa mu ni nič pomagalo. On res smrči vedno in v vseh položajih in ponavadi tudi celo noč, včasih se proti jutru pomiri. Jaz sem se navadila na to toliko, da grem v posteljo ko sem res že fajn zaspana in me potem hitro zmanjka, ko pa spim me pa načeloma ne moti. Ampak seveda me zdaj skrbi kako bo pa dojenček to sprejel. A dojenčka smrčanje moti in zbuja ali se navadi oz. je navajen na zvok še iz trebuha? Otroške sobice v tem stanovanju nimava, med dnevno in spalnico so pa samo vrata skozi katera se vse sliši, skoraj isto kot če je v istem prostoru. Zato nimam nobene rešitve kam bi se očka poslalo spat, če bi otročka motilo. Edina rešitev, ki jo jaz vidim, če bo nastopil problem, je selitev. Ta je itak v planu, samo čakava na en denar, da si bova lahko privoščila, to pa lahko še dolgo traja, recimo 2 leti. Vsaka izkušnja je zelo dobrodošla, ker mi danes to vprašanje ne da miru. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|