Nika v službi -> RE: Hotel za otroke - ste za ali proti? (2.7.2009 10:33:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amoss Meni pa je zadeva všeč, pa ne zaradi lastne lenbobe, ampak možnosti da otroku nudiš neko pravljično doživetje, katerega mu doma ne moreš nuditi.Ne govorim zdaj o tistih ki bi otroka nenehno tja pošiljali da imajo oni doma mir, ampak če je res nujno se mi zdi boljša ideja kot pa da se otrok potiska od enega sorodnika do drugega.Mislim tudi da 14 dni je predolga doba ampak kak vikend pa mislim da bi se otrok imenitno zabaval, seveda če pa se nebi pa je treba biti pripravljen iti po njega, sej obstajajo telefoni.Jaz ko sem bila otrok bi bila zelo vesela če bi obstajala kakšna zadeva s takšnimi pravljičnimi doživetji. Sicer pa ko ste ene obsodile kako je to podpiranje lastne lenobe če bi jih starši dali tja če imajo službene obveznosti ali niso vaši otroci v vrtcu? Meni se zdi podobno, edino kar je je naslov hotel za otoke, če pa bi bil vrtec pa bi bilo vredu? No moje mnenje pač, pa da se razumemo ne podpiram pa da bi starši dali otroke tja in šli sami na počitnice, to pa se mi ne zdi vredu. Se zelo strinjam. Jemljem pač kot še eno od mogočih dodatnih ponudb, za nekaj dni, če je otrok ZA in če starši ne morejo drugače urediti v času počitnih. Nimajo vsi babic in dedkov, ki lahko skrbijo za otroke 2 meseca. Naša, HB, ima tako možnost, če pa je ne bi imela, pa bi prav tako morala iskati vse mogoče variante ali pa jo obdržati v vrtcu čez poletje, kjer je po moje še slabše - veliko otrok manjka in potem ima otrok še bolj občutek, da on pa nikamor ne gre...
|
|
|
|