Anonimen -> RE: Potrebujem nasvet (2.7.2009 12:36:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sam po drugi strani pa - veš kolk žensk pa čist komot tko živi, a pol tud niso normalne? a ni možno, da se pa kuj kak dedc tud najde? Meni se pa to ne zdi normalno. Normalna, zdrava ženska ima potrebe - mogoče ne vsak dan, ali vsak teden, ampak en reden seks, seveda če ima stalnega partnerja, bi si pa mogla želet. Res je lahko utrujena, ampak ampak eno željo pa gotovo ima. Sploh se mi zdi nenormalno, da se ta želja tako spremeni. Prej sta imela reden seks, sicer redko, zdaj pa ga praktično sploh ni. Če ne drugega, ima moški (ali ženska) zmanjšano željo zaradi psihičnih motenj. To zame ni normalno in tak človek bi moral poiskati pomoč. Če že ne pri zdravniku, pa vsaj pri partnerju. Seveda večina zanika take motnje/težave, ker pri nas je še vedno sramota iskati pomoč pri psihologu, psihiatru, sploh za moške. Pa tudi očitno neko željo ima, ker se samozadovoljuje. Jaz vseeno mislim, da je bil en dogodek ali pa en klik, zaradi katerega se je spremenil. V familiji smo imeli primer, ko je očka postal kar naenkrat čuden, potem pa je priznal, da svoje ljubezni ne more deliti med ženo in hčerko. Da je zdaj hčerka na prvem mestu, on pa žene ne ljubi več tako, kot jo je prej. Sicer ne vem še, kako se je/bo končalo, a je to eno nakladanje, ali je kaj takega resnično mogoče.
|
|
|
|