Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poslovila se je RR-jevka neva6 13.9.2009 23:31:03
|
|
|
|
* Mateja *
|
o madonca, že dolgo nisem bila na RR tako da sem prou šokirana!! Sožalje ...
|
|
|
|
RE: Poslovila se je RR-jevka neva6 24.9.2009 15:03:43
|
|
|
|
srki
|
Iskreno sožalje. Saj ne morem verjet. Nekaj časa nisem bila aktivna na RR in ko sem ponovno začela malo brskat po njem, sem takoj pogrešala Nevo. In sedaj, ko tole odprem, me je dobesedno stisnilo pri srcu, ko sem tole prebrala. Ne morem verjet, čeprav sem jo poznala samo virtualno, me je prizdelo zelo. Neva, počivaj v miru .
|
|
|
|
RE: Poslovila se je RR-jevka neva6 25.9.2009 22:14:32
|
|
|
|
Nasy
|
Tudi jaz sem šele nedavno izvedela, zelo me je šokiralo. Iskreno sožalje družini, svojcem! Bila si velika ženska, ki je pustila del sebe na RR, veliko si nam dala, draga Neva! Počivaj v miru!!!
|
|
RE: Poslovila se je RR-jevka neva6 12.10.2009 15:07:23
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
Se opravičujem za zamudo, vsem hvala za sožalje, še vedno ne dojamem da je ni, je težko ampak bo šlo
|
|
RE: Poslovila se je RR-jevka neva6 14.11.2009 23:20:49
|
|
|
|
HuAnita
|
OMG RIP Neva6 - šele danes sem videla!!!!
|
|
|
|
RE: Poslovila se je RR-jevka neva6 15.11.2009 2:31:19
|
|
|
|
Meggi
|
Počivaj v miru. Jaz pa sem pretresena. Sem pred dnevi se spomnila nate- da te že zelo dolgo ni nič brati. Sem že misla temo objaviti. Potem pa izvem pravkar,.. Si bila res aktivna in zvesta RR že od začetka tam daleč nazaj cca 2003,..
|
|
|
|
RE: Poslovila se je RR-jevka neva6 22.12.2009 20:43:37
|
|
|
|
malecka
|
Ojoj stisnilo me je pri srcu, ko sem tole prebrala. Ne morem verjet. Nekaj časa me ni bilo tle in..... iskreno sožalje, družini
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?