morje-kaj nesti s sabo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

modrooka -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 12:40:31)

Punce,

ker vem, da obvladate ;), vas prosim, če mi katera svetuje, kaj 'lekarniškega' je potrebno vzeti s sabo na dopust za 2-mesečno punčko.

Potujemo 6.6. na Hrvaško :morje:, ko upam, da ne bo še tako zelo vroče...

Hvala že vnaprej za pomoč! :rozica:

Lep dan,
modrooka mamica.

corfu -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 12:43:32)

Tudi mi potujemo 6.6. na morje!!!

Sabo bom vzela:Kremo za sončenje, bepanten, toplomer, svečke ali sirup za zbijamje vročine, calgel, pa še kaj bi se našlo pa se zdajle ne domislim.

modrooka -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 12:47:50)

Aja pa še to: kako na morju oblačiti tako majhnega otroka in pri kakšni temperaturi morja ga lahko pomočiš malo v vodico (meni se sicer zdi, da je letos še premajhna :zmeden:, pa vseeno vprašam)...

Hvala...

AnBan -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 12:51:26)

Ojla...malo pobrskaj z iskalnikom, je bilo že ful govora o tem...sicer pa jaz vzamem:
toplomer, svečke, za tavelikega sirup Calpol, razkužilo za rane, flajštre, nekaj proti driski, uno sol proti dehidraciji, pa zase ene tablete proti bolečinam, dobro mleko za sončenje, bepanten...če se še kaj spomnim ti napišem.

A še živite v ŠK.L.?

modrooka -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 12:54:48)

AnBan,

ja, še živimo v Škofji Loki :)

AnBan -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 12:55:33)

Mi smo bili lani na morju avgusta, ko je bil mali star malo več kot tri mesece...jaz sem ga oblekla samo v body s kratkimi rokavi oz. brez rokavov, dobro sem ga namazala, pa skoz sva bla v senčki...v maorju je pa samo malo nogice namočil...takrat mu je bilo še povsem nezanimivo...si pa kar predstavljam, da ga letos ne bom spravla iz vode:morje::morje::morje:

AnBan -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 13:05:19)

Danes popoldne od 16h se babnce z RR srečajo pri Homanu, če te zanima, jaz žal ne morem it...te pa sigurno ne bodo odgnale:)-:)-:)-

DeVilla -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 13:26:56)

Oj, a se vam lahko pridruživa še 2 Puštalki (velika in mala) :)-? Bova sicer malo pozni, tam okoli 17h...
Kako se boste pa spoznale?

Lp, DeVilla :muca:

AnBan -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 13:29:42)

Dej poglej na forum Srečanja...tema je ločanke in okoličanke...jaz žal danes ne morem...v glavnem poglej kako jih boš spoznala...al pa kontaktiraj Puncico...ti bo ona vse razlozila:)-:)-

A ti si pa s Puštala...sem si vedno predstavljala, da si nekje s primorske!:)-:)-:)-

DeVilla -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 13:35:58)

Oh, ko bi le bila zdajle na morju.... :)-

AnBan -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 13:38:54)

Sam sem vidla da ti v profilu piše priseljena v škl...a pol nis s primorske...drgač bodo pa tam več ali manj same priseljenke...tudi jaz spadam v ta rang:)-:)-:)-:)-

pravljica -> morje-kaj nesti s sabo? (26.5.2005 14:18:11)

modrooka, ti pa piši in ko pridete nazaj meni sporoči kako in kaj in koliko ;)
mi bi šli konec avgusta, takrat bo mali star dober mesec in pol do dva meseca, pa tudi ne vem, kako bi naj to izgledalo v praksi

modrooka -> morje-kaj nesti s sabo? (29.5.2005 9:56:47)

Pravljica,

ko se vrnemo, porocam :).

Lp

pravljica -> morje-kaj nesti s sabo? (30.5.2005 8:56:13)

ok, hvala ;)

Stran: [1]