|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neumne misli!
30.6.2009 22:17:12   
nebo
Pozdravček,
mene pa zanima, če ste same šle tudi skozi takšno obdobje, ko ste imele v mislih, jojo kaj če bo kaj narobe, kaj če bo moj otrok... skratka takšne grde črne misli, da nekaj ne bo v redu....

Saj jih skušam zavrečt, sama sebe kontroliram, da ne mislim na neumnosti, pa vseeno!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 22:20:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nebo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Neumne misli!
30.6.2009 22:26:15   
mamči
Ja, pri obeh nosečnostih. Se mi zdijo take misli nekako normalne za vsako žensko - če ne nagibajo k paranoji.
Predvsem v prvih tednih, mesecih sem imela take misli. Ko npr. bereš razvoj otročka po tednih in vidiš kako hitre in velike so so spremembe v razvoju.
In samo delček nečesa mikro malega gre narobe....
Zadnje mesece nosečnosti pa nekako sploh več nisem razmišljala o tem, ko otročka spremljaš preko UZ in je vse o.k., si ga nekako že predstavljaš - samo tvojega in zate najpopolnejšega.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2009 22:29:27   
maca m
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ja jaz sem šla.. kr dan za dnem, sem bila panična, da ni za povedat.
vseh 9 mesecev sem gledala papir, če bo kakšna kri, odštevala, računala do tednov, ko naj bi otrok preživel, pa do tam ko naj bi preživel brez posledic itd, pa razmišljala, če bo zdrav, pa...

katastrofa... ampak mine in se potem prenese v obdobje po rojstvu do smrti user posted image

bythemim, vse bo ok, boš videla! user posted image

Čist isto sem jaz. Ko sem šla lulat sem najprej na hlačke pogledala, če je na njih kri. Še najbolj me je bilo strah, da bi imel popkovino zavito okoli vratu....

Ampak sem te misli kar hitro potlačila in se veselila vsakega dneva posebej - optimistično in dobre volje.

Celo nosečnost sem se dobro počutila, najbolj pa sem se jokala, ko sem klicala mojo mami - da zdaj gre pa zares - ko me je moj peljal v porodnišnico.user posted image

Nebo, verjemi da se bo vse dobro izteklo.user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2009 23:21:06   
Najaa
Vsak dan znova. Predvsem v zadnji nos. user posted image

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2009 7:32:54   
TRIŠ
Ja pri vseh treh in sedaj se začenja tudi pri četrtem.Mislim da je to kar normalno,čeprav je bilo tega pri prvem najmanj

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2009 11:29:07   
Anonimen

mislim da se vsaka bodoča mamica isto sprašuje... še posebej če imaš slabe izkušnje, jst sem imela pred to nosečnostjo 2xss in sedaj sem v  tretji nosečnosti in je vse vredu.  sem defektologinja, in sem zaradi izobrazbe toliko bolj informirana o vseh možnih zapletih. pa kaj naj??? lahko se samo žreš za brezveze, ker nič ne pomaga, pač tako kot vse druge bom tudi jaz mogla počakat še teh nekaj mesecev in bomo videli kaj imamo. vsi me sprašujejo kaj bomo imeli, fantka ali punčko, ampak ko men pove zdravnik da je vse ok, da se srček in vse ostalo lepo vidi, rezultati NS so odlični, pozabim vprašat za spol, ker mi je pomebno samo to, da je vredu, da raste in da srček bije. tako da kr vstran s takimi mislimi, še posebej če ni nobene podlage zanje. zamoti se s čim, tako kot jaz, imam tolk dela,m da včasih kr pozabim v katerem tednu sem...

kr pogumno!

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2009 14:36:00   
miapia
Na misel mi je že prišlo, nisem pa nikoli razmišljala preveč o tem. Tudi o porodu ne, zato me ni bilo nič strah. Ker če pustiš, da boš o tem premišljeval, potem te je lahko samo konec od skrbi. Mislim, da se je treba s težavo spoprijeti takrat, ko/če je, ne pa delat muhe iz slona in se živcirati zaradi nečesa, česar ni. Tudi če je kaj narobe, moraš iti skozi to s čimveč optimizma. Zato, razmišljajte raje o lepih stvareh.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2009 14:43:54   
Virtualna
Tudi jaz sem bila enaka kot moje predhodnice user posted image . Vsakic, ko sem sla na wc lulat, sem najprej pogledala na hlacke, ce je kri gor...pa sploh nisem imela rizicno nosecnost, vse je potekalo normalno in brez problemov, a jaz sem si vseeno sama "iskala probleme"...
Stalno sem visela na internetu in gledala skozi kateri teden v nosecnosti, ti se lahko kaj pripeti... Veliko sem tudi prebrala o boleznih dojenckov,...zakaj...ne vem...
Na internetu sem gledala fotografije dojenckov, ki se niso rodili zdravi in normalni...zakaj...ne vem...
Vseh devet mesecev, sem "zivela" z vso negativnostjo ...kaj vse se lahko zgodi dojencku, ki ga nosim pod srcem...
Ponoci se mi je nickolikokrat sanjalo, da je user posted image  umrl med porodom, da se mu je popkovina ovila okoli vratu, da sem splavila, da me je nekdo z nozem v trebuh zabodel....vsega Boga se mi je sanjalo...zakaj...ne vem...user posted image

Hvala Bogu, sem na koncu rodila zdravo in najlepso puncko na tem Svetuuser posted image

Kaj cmo, psiha naredi svoje...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2009 15:33:32   
baby blue
Mislim da je to čisto nekaj normalnega in da se vsaka nosečnica vsaj enkrat vpraša in si postavlja vprašanja o tem kaj bi lahko šlo narobe... Psiha dela svoje tako pač je... 

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......