Aljakop -> mati morilka (26.5.2005 11:11:40)
|
Helow! per par dnevi se je v Italiji spet zgodil en detomor:( Najprej je vse kazalo na to, da so v stanovanje vdrli roparji,mamo zvezali, 5-mesečnega sineka pa utopili.To je bil njen prvi otrok,ki sta ga z možem dolgo čakala. Mam in sinek sta bila samo doma,mama ga je ravno kopala v banjici,ko naj bi jo napadli neznanci tako,da je ta malega spustila:zmeden: in se je utopil v banjici:((. In kaj izvem danes? meni se je mama smilila, v bistvu je bila čiso hin, jokala, že skori na robu živčnega zloma.In vsi so jo zagovarjali. In danes ŠOK :((:(( je priznala da je ona ubila svojega sineka ( sama ga je utopila ) in to SAMO ZA TO DA BI PRIŠLA NA TELEVIZIJO IN POSTALA SLAVNA!"!!! MA HALOOOOOWWWW!?? Kaj smo normalni?:hudicek::hudicek: Pa v kakšnem svetu živimo no ( je še pisalo,da je bila tudi malo depresivna, ma tudi jaz sem bila, pa nisem naredila nič moji mali pikici in niti nebi!!)In zdaj..kaj si mislijo vsi tisti ( vključno z možekom ) ki so jo zagovarjali?:grrr: GRRRRRRR!! In koliko takih stvari se dogaja v Italiji! Soraj vsak dan berem o enem detomoru! Upam,da nisem preveč zamorila, samo to me je čisto dol spravilo,ker sem sledila zadevi in sem upala na drugačen razplet. Bye:(
|
|
|
|