materinska šola v Celju (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> materinska šola v Celju (26.5.2005 11:10:44)

Živjo zanima me kje lahko izvem kdaj se začne materinska šola v Celju.
Ali pa mogoče v Žalcu??
A je to važno kam grem,in sicer G. imam v Celju ,doma pa sem v Žalcu tako da bi imela bližje v Žalcu.

Jančika_ -> materinska šola v Celju (26.5.2005 11:52:42)

Celje: vsak teden od torka do četrtka, od 9.30 do približno 13.30. Naročiš se pri sestri Pavlini Nikolič (kliči v ZD).

muc muc -> materinska šola v Celju (26.5.2005 12:36:01)

Pozdravljena!

V Zalcu je ful brezveze ker traja 6x (1x na teden), pa mislim, da se je ze zacela, pa ko so dopusti, ni materinske sole, V Celju pa je mat. sola vsak teden in traja 3x (torek, sreda in cetrtek od 9.30 do 13.30). Pa se ta sestra v mat. soli v Celju je ful prijazna in veliko pove.

L.p. muc muc

ma-la -> materinska šola v Celju (26.5.2005 14:47:32)

Živjo!

Datume začetka šole za starše v Žalcu si lahko ogledaš na strani Žalskega zdr. doma:

http://www.zd-zalec.si/zd_files/obvestila.html

Tudi sama razmišljam, da bi šla v Žalcu, sem v prvi nosečnosti hodila v Celju, in ne bi še enkrat istega poslušala. Rok imam 5.11.2005 in bi potem hodila septembra. Moram pa se še pozanimati, kako je kaj s kvaliteto predavanj.

To, kje imaš g pa ni pomembno, jaz jo tudi imam v Celju.

Pozdravček!

teta beta -> materinska šola v Celju (26.5.2005 15:19:31)

ma-la, glede kvalitete predavanj ne vem, menda so v redu, mi je pa kolegica, ki je bila v prejšnjem terminu povedala, da jih je bilo preveč za tisto učilnico in so morale punce pri vaji za dihanje biti same notri in potem doma svojim partnerjem pokazat, kako se to dela. Meni se zdi to kar pomembno, zate verjetno ne tako zelo, ker že znata dihat. Mogoče pa tudi ni v vseh terminih tako.

Stran: [1]