Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:01:19
|
|
|
|
aljča
|
Ojla! Z mano je vse še po starem,razen tega da me je zjutraj nekaj bolelo-špikalo na levi strani.Sedaj pa ne vem,če je to znamenje da bom prjatlco:hudicek: dobila na obisk al pa kej druzga....:zmeden2::zmeden2:. Bomo videl.... do ponedeljka je še daleč al pa tud ne:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. L.p.od moje malenkosti Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:14:09
|
|
|
|
kajča
|
jaz sem danes ponoč sanjala dve črtici, ko bi bilo to res:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:16:58
|
|
|
|
Linda25
|
Kajča, jaz sem sanjala, da sem preveč namočila testerček. Drugače včeraj,je bilo neznosno. Tako je napenjalo in to med hojo, da sem mislila, da bom znorela. Katastrofa.
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:21:22
|
|
|
|
kajča
|
enako, tudi mene, pa danes tudi najbolj grozno je bilo na pilatesu včeraj zvečer, polna dvorala punc, mene pa napenjalo, res katastrofa
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:21:37
|
|
|
|
marrusa
|
kajča,jaz sem že dve noči ful v živo sanjala dve črtici. Pa ne vem kje ta mesec hodi :hudicek:,ko je pa vedno točna,če misli zamujat naj zamudi vsaj 9 mesecev. Nasljednji teden naj bi imela hsg,pa ne vem kako bo ,če me bo :hudicek: takole zafrkavala.
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:23:36
|
|
|
|
Linda25
|
Kajča, kdaj jo ne pričakuješ? Mene tudi danes napenja. Trebuh imam kar trd.
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:24:24
|
|
|
|
kajča
|
ne pričakujem jo 30/31.5.
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:25:54
|
|
|
|
Linda25
|
Držim :miska::miska:, da jo ne bo. Da ti je uspelo postati srečka :nosecka:.
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:28:08
|
|
|
|
kajča
|
marrusa in linda za obe držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:31:34
|
|
|
|
marrusa
|
Tudi jaz držim za vse punce na RR :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:33:17
|
|
|
|
enaena
|
No pri meni je drugače edino to, da prej nikoli nisem imela take prebave kot tele dni po O. Prej skoz zaprta (samo 2x na teden šla na tadolgo..), zdaj tudi po 2x na dan in ko me prime me res prime kot, da bom eksplodirala ... Aja pa zjutri, ko sem se zbudila me je res neki špikal mal na levi strani, sam sploh ne tko kot me ponavadi, prov neka čudna lokacija malo bolj proti sredini in čisto drugačen utripajoči občutek ... zdej pa ne čutim več nič. Ma ne vem, mogoče me je tud kdaj prej sam prej na take stvari sploh nisem bla pozorna .. zdej se mi pa kr že vse zdi čudn ... tud če prdnem že z drugim vonjem ;) :)
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:41:01
|
|
|
|
kajča
|
z mano ni nič drugače, na vsak premik sem pozorna, mene tud mal špika v jajčnikih pa v spodnjem delu trebuha, pa nobenega izcedka že od ovulacije, kar ni čist normaln zame, pa še napihnjena sem kot en balon
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:43:58
|
|
|
|
Linda25
|
enaena, dobra si. Se pa res podrobno opazuješ. Pa še vodnj prdddccev je drugačen. Zanimivo. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 12:48:27
|
|
|
|
marrusa
|
Pri meni ni pa nobenih znakov nosečnosti,samo znaki na prihajajočo M. :(
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:00:24
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojla, jaz se ne bi še dala na seznam, kajti od ss M:hudicek: ni duha in sluha.Po moje je šla na počitnice :morje: Danes je 51 dan. ...Midva veselo:sloncek::sloncek: je pa vprašanje kdaj bo sploh ovulacija... Če pomislim da sem februarja zanosila 68 dan od zadnje menstuacije, potem bo šele junija d day .....Mislim, da je najbolje da grem naslednji teden malo prečekirat na ultrazvok kaj se dogaja.... Pa ne verjamem da je notri že kaka :duda:, ker nimam nič znakov....
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:03:22
|
|
|
|
pupika
|
tantra kaj še nisi šla. Hitro skoči do G, pa poročaj kaj ti bo G rekla?
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:25:05
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojla, ta teden je ni. Zmenjena sem, da pridem naslednji petek, ker je pol tedna dni. Me sicer danes nekaj trebuh tišči, samo si kar ne mislim, da je že kaj...Edino če je kaj svežega od Malega Lošinja posledice....
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:25:06
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojla, ta teden je ni. Zmenjena sem, da pridem naslednji petek, ker je pol tedna dni. Me sicer danes nekaj trebuh tišči, samo si kar ne mislim, da je že kaj...Edino če je kaj svežega od Malega Lošinja posledice....
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:32:34
|
|
|
|
SOONka
|
eno vprasanje glede testa... A ce ga prevec namocis je kaj narobe? Tam pise pod curkom 5 sekund ( ali nekaj takega ) ali pa v kozarcku 20. A ce vec je kaj narobe? Ker mene vedno skrbi, da bom premalo casa not drzala :zmeden2:
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:38:40
|
|
|
|
marrusa
|
Po mojem ni v redu ,če ga preveč namočiš.Mislim,pa da v navodilih piše,koliko časa ga namakaš. Kdaj boš pa delala test in katerega?
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:48:30
|
|
|
|
SOONka
|
:zmeden2:delala bom najbrz Donna test- iz Italije, enega 3.junija (dobila naj bi tam nekje konec maja )- ce mi bo zamudila seveda... Imam slab obcutek, ker ni nobenih AMPAK RES nobenih znakov... pa ti marrusa?
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:54:04
|
|
|
|
marrusa
|
Jst pa ga bom jutri zjutraj,če me slučajno prej ne pehiti M. Tudi jaz nimam nobenih znakov,sem pa zelo napeta in hodim kar naprej na stranišče gledat,če je že M prišla.
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 13:55:46
|
|
|
|
SOONka
|
ja to pa poznam.. Sem bila taksna ko sem zanosila... Takrat sem imela vse znake, da pride M pa sem bila :nosecka:, zdaj pa ni nic in ravno zato mi je vse kar nekaj... :grrr::zmeden2: drzim pesti zate..
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 14:02:31
|
|
|
|
marrusa
|
SOONka,tudi jaz držim zate :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Kako napredujemo bodoce mamice? :-) 26.5.2005 14:03:42
|
|
|
|
matjuška10
|
Hojla, tudi jaz bom jutri delala test, če ne bo prej prišla hudobna teta na obisk. Pa upam, da ne bo! Držim pesti marrusa, da boš videla :modri::roza:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?