Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 30.6.2009 19:18:08
|
|
|
|
vcugmas2
|
Pri nas uporabljamo brezkasetni koš za plenice in smo zelo zadovoljni. Res je da v poletni vročini lahko malce zaudarja, drugače pa ni nobenih vonjav.
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 30.6.2009 19:28:24
|
|
|
|
katy82
|
Midva sva bila ful proti njemu predvsem zaradi denarja in neizkušenosti-v smislu,da mala ritka pa res ne smrdi tolk.Po dveh tednih smo ga imeli doma,sparina-najbrž ne rabm razlagat,če preračunaš kasete,ki jih moraš pri drugih dokupovati,je investicija res dobra.je pa res da po 13 mesecih odda kak vonj ko je bolj poln,sam ni panike
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 30.6.2009 21:26:44
|
|
|
|
maca m
|
Meni je to kompliciranje kr neki. Predrago. Al je to potrebno imet, ker je moderno? Jaz dajem plenice v eno staro hladilno skrinjo. Ne moreš verjet....zastonj.....pa še nič ne smrdi. V tisti sekundi, ko jo odprem in vržem posranko notri - pa slab zrak niti ne pride do nosa. V skrinjo dam vrečo za smeti in ko je polna jo samo zavežem in vržem v smetnjak. Sem imela skrinjo v spalnici pa nikoli ni nič smrdelo, tako da so zame ti koši samo nepotrebno metanje denarja v luft.
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 30.6.2009 21:29:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m Meni je to kompliciranje kr neki. Predrago. Al je to potrebno imet, ker je moderno? Jaz dajem plenice v eno staro hladilno skrinjo. Ne moreš verjet....zastonj.....pa še nič ne smrdi. V tisti sekundi, ko jo odprem in vržem posranko notri - pa slab zrak niti ne pride do nosa. V skrinjo dam vrečo za smeti in ko je polna jo samo zavežem in vržem v smetnjak. Sem imela skrinjo v spalnici pa nikoli ni nič smrdelo, tako da so zame ti koši samo nepotrebno metanje denarja v luft. I agree Za 60 ojro kupm vrečk za celo leto
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 30.6.2009 21:43:13
|
|
|
|
Aniiita
|
Hvala vsem za mnenja. Žal nimam prostora za ksrinjo v stanovanju Pa tudi vem, da kupiš ogromno vrečk za ta denar..me pa še vedno zanima, če je samo v vrečki za smeti,če vseeno smrdi ali ne?
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 30.6.2009 22:08:08
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz imam tudi navaden koš za smeti, za 5 evrov po moje Tak mali, itak je v enem dopoldnevu poln, ker grejo lih 4 plenice not, ko se pa pokaka, pa dam v ekstra vrečko in tako ali tako grem vsak dan 3x ven in mimo grede še tisto nesem v smeti.
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 30.6.2009 22:17:46
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita Hvala vsem za mnenja. Žal nimam prostora za ksrinjo v stanovanju Pa tudi vem, da kupiš ogromno vrečk za ta denar..me pa še vedno zanima, če je samo v vrečki za smeti,če vseeno smrdi ali ne? Aja, sem mal narobe napisala hladilno torbo. Da ne bo katera zdaj slučajno mislila, da dajemo plenice v zmrzovalno skrinjo (zraven mesa)
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 1.7.2009 12:57:09
|
|
|
|
misa4
|
Pri nas je navaden koš. Če se pokaka, pa plenico dam še v eno malo vrečko. Pa sproti odnašamo. Sem pa ene pol leta nazaj vidla tale brezkasetni koš na akciji, bil je samo 20 €, samo me ni pritegnil.
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 1.7.2009 13:29:20
|
|
|
|
zmajaz
|
Mi imamo tega brezkasetnega pa moram reči, da sploh zdajle poleti, ko je vroče, malo zasmrdi ven, tisti trenutek, ko ga obrneš, da daš vanj plenico. Sicer imamo 2 otroka v plenicah in je itak v 2 dneh poln, vendar pa, tudi ko zamenjaš vrečko, ostane v njem neprijeten vonj še od prej, tako da ga je dobro dati recimo čez noč odprtega na balkon malo prezračit. Če bi še enkrat kupovala, nisem čisto zihr, da bi ga kupila - je mogoče vseenno boljše tisto malo vedro za plenice s pokrovom, ki ga vsakodnevno prazniš in stane tam okoli 5 eur, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 1.7.2009 14:50:43
|
|
|
|
Hope2
|
Ga nimamo, ne pogrešamo in kljub temu, da bi si ga lahk privoščili mi je čist zgrešen nakup. Polulane pleničke romajo v koš na hodniku, ki se itak 1x v 2 dneh sprazni. Pokakane pleničke pa romajo direkt ven v kontejner ali pa v vrečko in čez kako uro v kontejner. Itak hodim non stop z otrokom na svež zrak, s psom na sprehod in takrat se pokakane pač nesejo ven. Poleg tega pri vsakem nakupu v štacunah dobim ne kup malih vrečk, ki jih porabim za otroški kakec in tudi za pasji kakec. Men se želodec obrne, če pomislim kaj se dogaja s tistim kakcem v teh koših in to še v otroški sobi in kolk časa je pol ta kakec not??? No pa še zdaj izven, da smrad ven butne vseeno
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.7.2009 14:55:31 >
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 1.7.2009 15:07:10
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Men se želodec obrne, če pomislim kaj se dogaja s tistim kakcem v teh koših in to še v otroški sobi in kolk časa je pol ta kakec not??? No pa še zdaj izven, da smrad ven butne vseeno Ja sej zato se js sploh ne spomnim več, kdaj sem nazadnje naštimala vrečko v ta koš - dajem plenice kar v kako vrečko na balkon in bolj ali manj sproti odnašam v kontejner, ko grem ven.
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 1.7.2009 20:52:16
|
|
|
|
Aniiita
|
Hvala vsem. jaz sem ga sicer videla na bolhi za 30 evrov, 60 zanj je tudi meni malo veliko.. vendar razmišljam, da bomo najprej probali brez, potem ga pa še vedno lahko kadarkoli kupimo, če bo potreba. Hvala kaj pa je ta koš s pokrovom za 5 evrov? Kje se ga dobi? Ker en koš malo večji bomo vseeno potrebovali za v kopalnico ko bodo pleničke..
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 1.7.2009 22:03:44
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita kaj pa je ta koš s pokrovom za 5 evrov? Kje se ga dobi? Ker en koš malo večji bomo vseeno potrebovali za v kopalnico ko bodo pleničke.. čist navaden koš za smeti, ki se ga kupi v kakšnem šparu ali pa tušu ... ne kompliciraj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 22:31:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 3.7.2009 9:58:54
|
|
|
|
maša06
|
Oj Mi imamo brezkasetni koš in je res da v tej vročini kdaj vn malo prismrdi ko obrneš pokrov ampak je pa 100x bolše kot pa tisti na kasete ker smo pri tistem vedno merkali da damo not res samo pleničko. V tega pa lahko vržeš res čist vse ker je not navadna vrečka. Pri vonjavah si pa pomagamo z avstom in je učinkovito. Lp
|
|
|
|
RE: Brezkasetni koš za plenice 5.7.2009 10:34:05
|
|
|
|
Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita Hvala vsem za mnenja. Žal nimam prostora za ksrinjo v stanovanju Pa tudi vem, da kupiš ogromno vrečk za ta denar..me pa še vedno zanima, če je samo v vrečki za smeti,če vseeno smrdi ali ne? Mi še vedno prakticiramo samo vrečko in jo zvečer nesemo v smeti. Je pa res, da sedaj, ko je naša mala stara 15m in tej drekci že res ornk smrdijo, da včasih nesemo kar sproti dol. Tudi meni je bilo škoda prostora in denarja za tale koš (kasetni ali brezkasetni). In dokler se je še dojila in ko smo gosto hrano samo uvajali, drekec ni smrdel sploh. Uporabljam pa kar tamale merkatorjeve vrečke.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?