Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 11:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Nama se je to pred časom zgodilo, pa vem, da je Miha kar ene 2 dneva živce zgubljal, da je zadevo zrihtal. Se pa žal jaz čist nič ne spoznam, tko da nič ne morem pomagat. Upam, da boš čim prej uredila
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 11:49:46
|
|
|
|
Blink1
|
Uh Miska...sranje.... Glej če z desno klikneš na C disk imaš tudi opcijo formatiraj...Po moje je to to. Ampak pazi...izbriše se VSE!! Nalaganje Windowsov naj se bi bilo komplicirano, saj slediš korakom. Sranje je potem z inštalacijo vseh kartih in ostale šare ki jo imamo v kišti. Treba je poiskat driverje....jih inštalirat. XP veliko teh stvari sami potegnejo z neta...kdaj pa kaj zašteka. Imam pa jaz kolegico, ki mi vsake toliko reče, da si je spet na novo naložila windowse...Bom jo poklicala in vprašala...Če hočeš:ups:
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 11:51:08
|
|
|
|
india
|
OK Vesna, bom počakala, ni problema, samo,da se uredi!!!!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 11:51:47
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmm....imam pa še 2 kolega ki to obvladata...samo eden ima danes zagovor diplome:bravo::bravo::bravo:, drugi pa skoraj nikoli časa...Tako da ne bi bilo kaj hitro mogoče:zmeden::zmeden: kaj pa če pokličeš na Študentski servis, povprašaš po cenah za kakega dobrega računalničarja...ki bi bil poceni:zmeden2: Aja...ona kolegica pa je tud frizerka...ti še frizuro usput naredi:)-:)-
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 11:51:51
|
|
|
|
india
|
Ninika, ja prosim!!!!!!!!!! :rozica:
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 11:52:36
|
|
|
|
india
|
Ninika, frizre trenutno ne rabim, si puščam dooooooooooooolge,hihi!
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 11:57:12
|
|
|
|
Blink1
|
opa:bravo::bravo: ej...glih kličem, pa se ne javi...upam da bo hitro nazaj poklicala:ups:
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 12:19:41
|
|
|
|
pety78
|
Miska01, če želiš, ti dam telefonsko številko od mojega sodelavca, ki sedi nasproti mene. ;) Delam pa v računalniški firmi, tako da ti lahko da navodila preko telefona, ker je kar dolgi postopek in mu moraš ti brati, kaj ti dela na mašini.
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 12:21:17
|
|
|
|
india
|
Pety ja prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RAČUNALNIČRKE....POMOČ PROSIM!!!!!!! 26.5.2005 15:32:44
|
|
|
|
BigWhale
|
Upam, da se resnicno niste spustili v tako avanturo po telefonu.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?