Ayo -> RE: * Avgustovčki 2009 * (4.9.2009 14:00:16)
|
No, pocasi se zacenja akcija tukaj na tej temi...ja res sej smo ze septembra! [sm=smiley29.gif] Saj kar ne morem verjet, da ima tudi nasa princeska ze 4 tedne, uf kako leti cas! Jaz imam sedaj malo miru, otroci spijo...namesto da bi sla pocivat se sama, visim na RR [sm=jezicek.gif] Nasa je tudi zadnje case bolj sitna zjutraj, potem popoldne nekako gre, zvecer je pa itak klasika, da pred 23/23.30 ne zaspimo. Simonalokar, verjetno ni kaksnega univerzalnega recepta kako uspavat take micene strucke...malo potrpljenja, pomoc partnerja, pa bo minilo. Tudi midva si jo podajava iz rok v roke, dokler ne zaspi. Mi se kopamo vsak 3. oz. 4. dan, v vodo ji dam pa samo eno kopel od mandeljnov za novorojencke, potem tako lepo disi njena kozica [sm=9nebesa.gif] Mila ne uporabljam. Edino zadnjic sva umila laske s kapljico sampona (za dojencke seveda), ker imamo kar nekaj las in so se mi zdeli mastni in samo z vodo + tista kopel ne umije sigurno. Oblacenje - tukaj pri nas se je tudi malo ohladilo zadnje dni, tako da ji sedaj dajem bodi dolgi rokav + bombazne tanke dolge hlacke in po potrebi pokrijem z dekico, ce sva zunaj in malo piha. Drugace sem jo pa se pred kratkim oblacila samo v bodi brez rokavckov, ko je bilo 30 in vec stopinj. Vse omenjate, da imate svoje soncke ure in ure na joskah, nasa pa 5 minut vlece ko zmesana iz ene, tako da se cisto presvica, verjetno se tudi zmatra, ker zacne ze dremat, potem jo budim da nama uspe mogoce se vsaj 3 minute iz druge. No in kljub temu, da se dojiva tako malo casa, ocitno dobi dovolj, ker tudi veliko poliva in kljub temu je potem za ene 2-3 ure mir in zelodcek poln. Vceraj je prvic prisla varuska (sva jo najela z mozekom 2x tedensko popoldne, super teta!!!) in sem sla v trgovino, Gabriel je panckal, tamala pa ne. In ko sem prisla nazaj se je revica drla kot da bi jo s koze dajal, sm jo ze dol na dvoriscu slisala, sem letela gor in vidim, da je bila kar v lezalnicku, varuska jo je pa guncala in mirila. Se mi je strlo srce [sm=smiley28.gif][sm=smiley28.gif] sem jo vzela v narocje in je bila totalno presvicana od joka, ji je kar dol teklo, vse mokre lase, ubozica moja!!! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Predno sem sla v trgovino sem varuski rekla, da ce zacne jokat naj jo ne vzame takoj v narocje ampak naj proba malo z guncanjem, ropotuljice inp...ampak nisem s tem mislila, da jo pusti kar v nedogled jokat [sm=smiley19.gif] Mi je rekla, da je jokala ene 15 minut! [sm=zmeden.gif] Potem je pa seveda v trenutku zaspala na mojih rokah kljub temu da je bil cas za hranjenje. Kdo ve koliko je resnicno jokala in koliko se je utrudila [sm=smiley19.gif] Ah!! sams, kam se hodis ti z otrokom kopat, na katero plazo? Nic, grem papcat sladoled. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|