go_ta -> RE: * Avgustovčki 2009 * (5.3.2010 20:16:21)
|
Evo, konec dneva, zdj pa možgane na off, si bom frej vzela pa lenarla[sm=smiley1.gif] Sine spi že od 7, je bil čist zmatran, je cel dan odkrival domači svet[sm=smiley36.gif] Se je plazil, celo odprl predal, tko da je že kmalu tečnarit začel, ker je bil zmatran[sm=smiley36.gif] Jst sm bla pridna kot hel, sem cel dan po malo pospravljala, Niko mi je pa pomagal[sm=smiley1.gif], ko ga je pa lubi prevzel, sem še preostalo naredil, tko da se zdj kao vse sveti[sm=smiley36.gif] Sem pa zmatrana, vse me boli, je M prišla. Mi je pa lubi obljubil masažo[sm=bravo.gif] Jutri gremo v Maribor k prijateljem, zato je bla danes čistilna akcija. Sva pa z malim še na sprehod skočila dopoldne, še ni tako pihalo, popoldne je pa začelo kar svinjsko vleči. kdaj bo konec tega mrazaa[sm=zmeden.gif] aprilčica, kok lepe slikce, res je lepa pokrajina![sm=smiley1.gif] Moram lubiju pokazat, da bomo šli kdaj na izlet, rada odkivava take lepote[sm=smiley1.gif] Upam, da boš kmalu bolje, če ne pa do zdravnika! imaš kri v redu, mislim, na splošno imaš v redu železo? hel, ti si pa pridna, Lukas je priden, možek je priden ... čisr preveč ste pridni[sm=smiley36.gif] A vsaj Tjaša kvari povprečje?[sm=jezicek.gif] aleksandr, naj bo današnja noč boljša[sm=smiley31.gif] A zdj bo treba v nakup po ostalo pohištvo? Fajn fajn[sm=smiley1.gif] muca, najbolj, da ustanovimo klub mamic z neprespanimi nočmi ... Može pa pošljemo na operacijo, da poštimajo to njihovo smrčanje.Mene tud to moti, ne morm zaspat, ko ga slišim[sm=hudicek1.gif] Pa saj v vrtcih jim bo čisto luštno pomoje, pa še veliko se naučijo - pomoje smo največji problem mamice, ki nam je težko pustit otročke od sebe. Jst tud rabim ideje, kaj naj počneva skupaj??? Jst mu veliko pojem, spuščam glasove, hodiva po stanovanju, mu razlagam, kaj je to, z njim ležim na igralni podlagi pa se kao igrava ... tina, a da bi izklopila talno gretje pa ji dala kako podlaga na tla, pa ne bi šlo? Mislim, potem bo mrzlo v stanovanju? Če ne drugega, UPAM, da bo kmalu toplo, pa bojo lahko ves čas na tleh. hruškolinka, dober načrt[sm=jezicek.gif] Pomoje tud če bi ti naši nespečneži prespali noč, bi se pa me zbudile. Vsaj jaz bi se - moj ritem je čisto porušen. Pomoje sredi noči ne bi vedela, kaj bi sama s sabo[sm=smiley36.gif] eee, kaj pravi m, kako se počuti na porodniški, se ima fajn?[sm=smiley1.gif] Grem si radler odpret pa pred tv[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|