oka -> RE: kakšne dopustnice ste? (30.6.2009 18:03:57)
|
Kamp-varianta, že skoz, s tem, da imamo tekočo (toplo-hladno) vodo v predšotoru, poleg pa smo postavili še svoj tuš ob prikolici. Temu jaz rečem luxus, drugega luxusa v bistvu ne potrebujem. Smo bolj na "izi", kar je seveda dvoumno povedano, saj z otroci ne moreš ravno cel dan ležati. Mišljeno je, da si ne ogledujemo znamenitosti, da ne kolesarimo v vročini 20 km in ne igramo tenisa vsak dan 2 uri. Prikolica je postavljena tako, da tudi ne ležimo na plaži, kar bi me ubilo, predvsem vleka vsakršnje krame na plažo 2x na dan. Torej smo pred prikolico, in ko se kopamo se gremo skopat, saj imamo morje 5-10 m od prikolice. Muving je samo kar se tiče kopannja, potapljanja, ribarjenja in večerinih sprehodov, prav tako jutranjih, ki pomenijo obisk trgovine. Kuham, ko mi paše sede, stoje, ob dvanjastih, ob štirih, v glavnem, ko smo lačni, oblečena ali v kopalkah, z mokrimi ali suhimi lasmi..... Tudi to je zame luxus. Dopustujemo ca 20-25 dni, odvisno od tega, kolikor nam pač paše. Idealna varianta dopusta? Trenutno to, kar sem opisala. Evo, kot bi opisala moj dopust, s to razliko, da pri nas kuha naš Capo di banda in sem te tlake vsaj na morju osvobojena. Me pa zanima ali imate prikolico postavljeno skozi celo sezono ali jo postavljate samo za dopust? Raho in ostale sračkotežavnice, kaj pa če bi si umislile kemični WC? Je majhen, lahko ga postaviš v kak skrit kotiček in tako dobiš svoj WC. Edino praznenje, to je pa...
|
|
|
|