|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
26.5.2005 10:17:53   
nita
Punce drage, ja kje pa ste??? Smo že čist tam nekje zadej, nas sploh ne najdem.

Vas lepo vreme vleče ven?? Ja, saj naju tut. Tole je čista slučajnost, da smo not. Je pred pol urce zaspala, pa jo ne bom zdej budila, naj aja, je tako kot en mali angelček.

Kaj je pri vas kaj novega?? Mate sončke že v kratkih rokavčkih in hlačkah (oz. kiklcah)?? Napo jaz že kr z kremico mažem, je bla zadnič en dan čišt rdeča v lička, pa je bla čist skoz v senci :zmeden2:. Ma pa zdej lepo barvico.

Aha, zdej je pa dobro jutro. Gremo ven. Se še kaj kasneje oglasmo, ve pa kaj naklofite.

L.P. Anita & Ela

Vsem ena :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
26.5.2005 12:45:54   
rainbow
zdravo!

na hitro brez velikih začetnic naklofam;

jaz še nič v kratke rokave (jih sploh še nimam), sem pa nehala široko povijat, tak da mala zdaj veselo brca; pri nas v mb kar nekaj piha zadnje čase, tak da še nič ne slačim ne vem kaj

pri nas skratka naporno, starejša blazno ljubosumna, imamo dve varuški par ur na teden, razmišljam da bi še več, ampak finančno:zmeden2:

jemo pridno, spimo tudi, je velika in težka, vse ok

saj bo, na trenutke me sicer mantra, ker se ne morem s ta večjo toliko ukvarjat, ampak kaj češ, bo že preživela

moram it, še berem, pišite kaj
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
26.5.2005 14:00:37   
spacey
No pa še mi na hitro...

Včeraj sem pisala kako naj sonček nič ne spi... in glej ga zlomka... spal je ko sem pisala sporočilo cca. 3h, pol pa še popoldne cca. 3h, zvečer smo zaspali okoli 20h do 22h, pa smo jedli in zaspali ob 23h pa spali do 4h, pa se zbudili, jedli, previli do 6h in pol spet zaspali do 11h (vmes smo se seveda dojili in spali).

No mi smo tudi večino časa vzunaj...ali pred hišo na sončku in svežem zraku ali pa kje pohajkujemo z našo :kuza: ki jo vročina sploh ne moti. Pri nas je že vroče kot v peklu :hudicek: in kaj šele bo. :zmeden:

Tudi jst se spašujem kdaj lahko našega dan v kratke rokavčke, zdej še kar vztrajam z dolgimi vendar ima hrbet čisto premočen in se skos preoblačimo. Tudi za ponoči ne vem kako ga naj oblečem, danes je imel en bodi dolg rokav in ene hlačke in nogavičke, pokrit pa z dvojno rjuhco?! :zmeden:

Še vedno smo prehlajeni, tako da se že skoraj 1 mesec ne kopamo (svetovala pediatrinja), na previjalni uživamo in na veliko čebljamo (zaenkrat znamo: ag, ga, au, bu, ei) in mahedramo z okončinami...in še malo pa se mi bo že obrnil. Pogruntal je balončke in to je zdej cel žur, pa kazanje jezička. :)-

Mi še kar povijamo široko in to dvojno. :zmeden: Bogi se mi kar smili, ko pomislim kako mu mora bit vroče...ampak še vedno čakamo na pregled in UZ kolkov, saj jih sploh še ni imel slikanih. :zmeden: Bom mu pa začela dalaj samo eno tetra, ker je že tako cel v vročinskih izpuščajih.

No toliko za zdej in se beremo in tipkamo... :rozica::rozica::rozica:

Pa-pa

P&L&A:kuza:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
26.5.2005 14:19:56   
Špacka
Še jaz na hitro:)

Pravkar prišle domov, sva bli celo dopoldne zunaj, zdaj se pa v ležalniku ukvarja s svojimi živalmi, se jezi nanje:hudicek:, ker ji noben ne odgovarja:)-
Se mi pa tko fajn zdi, ker se zna že mal sama zamotit, da saj nekaj naredim poleg nje, ker spi za zelo, zelo mal podnev, tako da se na spanje ne morem zanašat, tako da spacey te čist razumem glede spanja:zmeden:

V kratkih rokavih še nismo, se še ne morem odločt, oblečem ji bolj lahke hlače, nogavičke in body je pe res da še nikol nisem opazla, da bi bla mokra tko da ne vem.Me je pa tud zarad kapce strah, mislim ušeš, do sedaj sem ji še vedno dala bombažno kapco, sam zdaj ko bo pa tko vroče pa ne vem:zmeden2: no danes sem se kar opogumla in ji v vozičku slekla kapo:ups:

Je pa naša mala začela protestirati v vozičku, je tako radovedno bitje, tud če jo imamo na rokah ni dober da leži, ampak mora bit pokonc in hodit moraš:( ja vem smo jo sami razvadl, sam jo je pa tako lepo gledat, same učke so jo in veselo vrti glavco, da slučajno ne bo kaj zamudila no in tako se mi zdi, da ji ne paše v vozičku, ker nikamor ne vidi, se mi zdi da jo bom dala kar v športni voziček:zmeden:
Bo pa 3.6. stara komaj 3 mesece tako da ne vem če ni prehitro, sicer pa glede na to kako ta naša mala raste, ji bo voziček itam kmal premajhen:)-

Drug tedem mamo pa slikanje kolkov, komaj čakam, da se rešmo plenic, čeprav že sedaj čez dan mal pogoljufam in ji dam sam eno pleničko poleg pampersk, mi je rekel pediater, da so njeni kolki že OK, sam pač moram počakat do slikanja.

Tako zdaj gremo pa jest, se že oglaša:)-

Lp

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
26.5.2005 20:30:56   
urši*
evo, da še js kaj napišem


tamalega je danes dal ati spat , mami pa je šla na kavo:kava: tak, da zdaj veseko smrčita oba -tamali v kinderpetu, ati pa raztegnjen čez celo postlo:)

drgač morem pohvalit mojega malega, ker spi od 7ih zvečer, pa tam do ene 6 zjutraj:bravo: (upam, da ga ne hvalim prehitro:zmeden:)sej tud prej ni bil nevem kakšen problem, sam je pa fajn spat par ur v enem kosu:zaspan:

sma pa midva že v kratkih rokavih (kratek body, pa karatka majčka čez), če pa je fejs vroče, tako kot je blo danes, pa samo kratek body, pa kratke hlačke, pa klobuček:sloncek: full uživa, ko je lahk napol nag:sloncek:

no, to smo mi;)

lp in uživajte, pa lupčka vašim sončkom:love::love::love:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
26.5.2005 21:12:51   
valči
Hay,

Evo še mene.Nekako komaj najdam čas za RR,ker imam toliko dela,pa skozi smo zunaj,pa tokiko tega se dogaja,sem že mislila vam težit za nasvete.
Nita,oprosti,še ti nisem uspela odgovoriti:ups:.

Ja,takšne težave imamo:
V ponedeljek je spet fasala tako vneto rito,da je dobila luknjice in se je iz njeh cedilo:((,kar bolelo me je,ko sem to gledala,pa še sama sem kriva zato:ups:.Da vam napišem;povijala sem jo od 6.tedna dalje v bombažne Štorklje in je kar naprej nekaj bilo,malo rdeča,malo zdrava,pa spet glivice,itd...Sama sebi sem lagala,da je to dobro za otroka,da je bombaž:zmeden:...Do ponedeljka,kličem pediatrinjo,pa mi reče,da je možno,da so plenice krive,da bakterije ostanejo not in to se širi in da naj dam pamperske.
In od takrat ima lepo rito,Štorklje pa so že na dilah in jih bom vrgla-80000 sit.Sama reklama,ker je tudi sin imel večkrat vneto rito,no prav jezna sem,:(očitno ima občutljivo kožo,nikoli več bombaža:hudicek::((:(

Drug problem pa je,da zvečer,ko dobi dodatek-aptamil,jo ful napenja,pa kaka ne,kaj je to?Po eni flaši na dan:zmeden:Naj mi katera napiše,naj menjam,pa KATERO mleko,da ne bo tolk boga revčka?!

Joj,koliko sem napisala,da boste do polnoči brale:ups:,naj mi katera prosim svetuje glede mleka,PA,PA

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
26.5.2005 21:33:15   
Mina1
"Drug problem pa je,da zvečer,ko dobi dodatek-aptamil,jo ful napenja,pa kaka ne,kaj je to?Po eni flaši na danNaj mi katera napiše,naj menjam,pa KATERO mleko,da ne bo tolk boga revčka?!"

VALČI: pri nas je isto, pa smo menjali na začetku Aptamil za Comformil, pa je isto: krčki in blazno napenjanje še vedno, dan za dnevom. Pa še štrajka s papiko. Včeraj je imel le 3 obroke in nenormalne in dolge pauze po 11 ali več ur. Sem kar jokala. Pa se potem spet popravi in danes recimo je ime 5 obrokov in dokaj normalno papal. Nevem, ali mu ne sede, ali kaj, ali pa ne paše, ker je vroče:zmeden:

Pa kakamo še vedno na dolge 3 dni, grozno...

VALČI: hvalijo Novolac:zmeden:

************************************************

Ostale mamice in sončke pa samo lepo pozdravljam. enostavno ni časa za RR oz zdaj, ko je vreme fantastično, sva samo zunaj in tako;)

CMOK za vse skupaj;),

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
27.5.2005 9:40:25   
spacey
Valči in Mina1: jst in še nekajj jih je vamatoplo priporočamo mleko HIPP! Res je super, lahko prebavljivo, tekoče in dobro po okusu, pa še nič ne napenja (naš zdej kaka 2-3x/dan :bravo:) in celo pomaga proti krčem (Hipp Pre).

Ne vem no, to je naše 4 a. mleko in ga lahko samo prehvalim! Poiskusita...

Lp in velik cmok vsem sončkom, mamicam pa šopek :rozica::rozica::rozica:

Papa;
P&L&A:kuza:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
27.5.2005 9:49:21   
Lu
Po dolgem času se bom pa še jaz malo oglasila.

V petek smo se odpravili na Krk potem pa smo plovili z našo barko :bravo: Bili smo na Olibu, prespali na Istu, šli na Silbo prespali na Rabu in nato domov v ponedeljek. Maja je tako uživala da je kaj. Bomo ponovili vajo. Joj kok nam je luštno boste rekle, a ne. Pa še res je.

Včeraj smo imeli slikanje kolkov in je vse OK. Maja je po pregledu tako veselo brcala da je kaj. No ponoči se je celo pravokotno zbudila v svoji posteljici. Ji moram oblečt vrečo, če ne sploh ne vem kje jo bom iskala jutri :)- Ima posteljico 140x70.

V sredo imamo pa 2. pregled pri zdr. Me že prav zanima koliko smo zrastli in koliko smo težki.

Spacey in Špačka jaz sem vedno povijala samo z 1 tetra plenico in Pampersko. A je bilo vama posebej rečeno da z dvema tetra :zmeden: Bogi :duda:

Drugače smo pa mi tudi non stop na sončku. Tudi našega :kuza: sonce še nič ne moti. Samo da je z nami. Se pa psičke zopet ženijo in je naš Kin čist out. No tudi to bomo dali čez.

Glede dodajanja je pa pri nas trenutno zopet OK. Samo dojim. Trkam. Je pa res, da odkar se je vreme spremenilo Maja kaka samo še 1 do 2-krat na dan. Se še nisem čisto navadila glede na to da je bila prej vedno plenica pokakana.

Malo sem se razpisala ker že dolgo nisem nič napisala.

Lepo se imejte.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
27.5.2005 11:44:41   
nita
Dan.

Bom kr tuki napisala. Smo mele zadnjič temo o HIPP-u, pa je mislim da Spacey rakla naj poročam, evo pa bom poročala.

Skratka, Valči, ti še posebej dobr posluš. Do zdej (pač kolkrat sem ji dodajala), smo ble na Aptamilu. Po nasvetu RR-rovk smo prešle na HIPP 1 PRE. Problem je bil v tem, ker se je Ela ponoči zbujala, ker jo je tak napenjal in je potem punkala in v miru zaspala le po kumininem sirupu. In glej ga zlomka. Včeraj je pila HIPP in spala brez nočnih motenj do 5:00 :bravo::bravo::bravo:, ko je bil čas za papico. Je pa tut res, da je nemški čist drugačen od avstrijskega. In ostali bomo zdej na Hippu. Valči, ti mečeš denar zarad plenic, mi pa zarad mleka :)-. Za naše sončke vse, a ne :love:.

Naša je bla včeraj tut prvič v kratkih rokavih (in dolgih hlačah, ki so večkrat kratke, sploh ko jo nosmo :)- ).

Trenutno spi in vam moram povedat, kak je hecna. Se je pokrila s plišastim osličkom čez glavo in ga strogo drži :)-:)-:)-:)-:)-.

Tolk za zdej.

L.P. Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
27.5.2005 11:48:53   
nita
Aja...Spacey, super, da ti je Liam začel spat...mogoče ga je vročina zdelala.

Mina 1, a si že probala s kakim čajčkom?? Pri nas dela čudeže, kakmo 3-4 krat na dan.

:rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
27.5.2005 17:29:39   
spacey
No super Nita :bravo: me prav veseli da je zdej tut ponoči mir. :)
Ja naš pobalinček zdej ful spi, zgleda da je res vročina tista, ki ga tako zmatra...zdej tut na veliko pije vodo. smo prešaltali iz čaja, čeprav ga pa zdej malo več šraufa po trebuščku. :zmeden: Ja nč, bomo kombinirali, pa bo!

No toliko od nas za danes...

Lep vikend vam želim... :rozica:

P&A&L:kuza:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
27.5.2005 20:31:29   
mala maja
pa še midva prav na hitro. sej pokukam gor sam da bi kaj napisala...... Morm kar velik doma nares ker naš cel dan visi v hiši meni pa ostanejo mulčki. Upam da nam bo ratal it še letos not ker nas ta s centralno že pošteno nat........sem jezna k :hudicek:

No mi smo še vedno pridni. Spimo tud po 3-4 na dan po pol ure ob 10h gre pa spat do 14h.:bravo::bravo:

Ja MINA in VAlči proibajta HIPP pre. Res dela čudeže kot pravjo punce. Pa tud dobrega okusa je. Se mi zdijo drugi mlekci kar mal kiselkasti. Našemu ga dam zvečer da ponoči dalj spi ker sem ugotovila da je lačen da se zato zbuja na 2-3 ure ponoči in od takrat spimo od 20h do 3-4 zjutraj pa popapa pa do jutra.đ

MINA probaj dat malemu čajčka. Naš gre po pol ure kakcat ko ga popije sam 30 ml. Jaz mam kar BEBE čajček instant je cenejši kot od HIPPa komarčkov pa se mi zdi skor isti.

Dugač pa mi še ne dajemo kratki rokavčkov. Dolg body pa dolge hlačke pa nogavičke, če je pa zjutrej bolj mraz pa body kratek pa čisto tanko majčko čez pa seveda hlačke in nogavičke.

Sem bla včerej pri LIDIJI k sem ji ene majčke nesla. Mali ŽAN je pravi cukerček. Prav da je full priden.

No tolk od nas :modri::modri::modri::modri::roza:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
27.5.2005 22:12:02   
valči
Evo še mene nazaj.
Hvala vsem za odgovore in pomoč glede mleka,naša je že tri dni zaprta in prda,ter se napenja,pa to samo od ene flaše Aptamila zvečer vsak dan-groza:((.Bom jutri atija poslala po Hipp,če ne bo dobil pre,a je Hipp 2 tudi vredu,ve katera,ne vem kaj bo dobil.Imam doma novo škatlo Aptamila 2,če katera želi,ga podarim,ker naši res ne paše:zmeden:.Če kera želi,naj piše privat,pa dobi po pošti!

Drugače pa je ful pridno dete,malo spi podnevi,ponoči pa celo noč:bravo:,tako da sočustvujem s tistimi revicami,ki bedite-tudi jaz sem pri prvem,vem kako je.

Glede oblačenja pa je bila Lara danes že od desetih v kratkem rokavu in oblekici,ki sem ji jo dol dala ob petih,pa kratke hlače gor,ker niso praktične oblekce,vse nekam leze se guba:ups:.Kaj čem,prvi je fant,nisem še navajena,čeprav ji paše "kiklca".Ja,pa čaja ogromno spije,ko je tako vroče,danes je ruknila skoraj tri 125 ml. flaške,tako jo je žejalo,kakala pa vseeno ni-Nita,kako fajn,da ti Ela tako pogosto kaka:bravo:.
Mina 1,katero mleko pa ti daješ :duda:,Hipp,pre,ali1,2?
Se oglasim o rezultatih Hippa,če bodo:)-,lepo se mejte v teh čudovitih toplih dneh in nočka z vašimi:duda:9nebesa

PA,PA

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
27.5.2005 22:19:41   
spacey
Valči: nujno poslat možeka kupit Hipp (kerikoli) v Mullerja, ker samo tam dobiš nemškega, ki je boljši od avstrijskega. Tisti Aptamil 2 pa lahko porabiš kasneje za pripravo kašic...mi imamo eno vrečko Aptamila 1 in ga bomo porabili pol ko začnemo s kašicami in temi zadevami... :)
Pa nujno poročaj o rezultatih, če bodo seveda, ampak jst verjamem da bodo. :) Tamali pa ponudi za žejo raje vodo, ta jo bo bolj odžejala od čajčka.

Nočka :zaspan:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   NAŠI SONČKI (****. nadaljevanje)
28.5.2005 0:39:12   
tanaja*
OJ!

Tudi jaz se strinjam z ostalimi da HIPP RULES:bravo::bravo::bravo:! Žiga ga je tudi pil, in ni imel nikoli nobenih krčev. Tia ga tudi pije. Krče je sicer imela, ampak zaenkrat(trkam) jih nima že kakih 14 dni.
Spi od 20.30-7.30 brez prebujanj,jo moram kar zbudit!:bravo::bravo::bravo: Potem gre pa spat od 10-14.

Že cel teden jo imam v kratkih rokavih in hlačah. Celo 1x je imela oblekico. Danes pa je bila samo v bodyju s kratkimi rokavi :bravo::bravo::bravo:, ker je bilo vroče kot :hudicek:.

Tia poje na obrok 170-210ml. Spije pa 2-3 flaše čaja (125 ml).

V ponedeljek smo bili na UZ kolkov in je vse OK:bravo::bravo::bravo:. Uradne, odčitane rezultate pa dobimo v ponedeljek. Povijam jo pa na široko ne več od 7 tedna. Povijala sem jo 1x pampers in 1x tetra.

Drugače smo cel dan zunaj. Jaz sem se učila kot nora, ona pa je zraven ali spala ali se smejčkala9nebesa.
Skoz neki gruli in se trudi nekaj povedati:)-:)-:)-. Iz sebe pa spravi le "Oj", "Ma", "Ga", "Uuuu" :)-:)-:)-:)-:)-.... Tolk se ji nasmejim...

Žiga se zdaj cele dneve ves ponosen vozi s kolesom (brez koleščkov seveda :)-:)-:)- ). V nedeljo gre z nama na razstavo in bo prvič tekmoval v Junior Handlingu. Ker je star šele 4,5 let bo tekmoval izven konkurence.

Spacey in Yasmin: Izpit sem pa NAREDILA!!!!! YESSSS!:bravo::bravo::bravo:

Valči: Hipp2 je od starosti 5. mesecev naprej. Kupi Hipp PRe ali HIpp 1.

Zdaj grem pa spat, ker sem že čist fuč :zaspan::zaspan:

Uživajte in se beremo...

Nočko, tanaja

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?