|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopustek
26.5.2005 11:38:00   
simi73
Baguska, tam je taka divjina, da se hrvatom niti pod razno ne da po tistem bregu rušit. so pa rušili na vrhu, kjer je lažji dostop, pa cesta asfaltirana in raven teren:)-:)-:)-
Astra, tud midva sva bla v začetku avg. tud 11 dni.:bravo:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dopustek
26.5.2005 11:52:22   
baguSka
Jooooj jst sm bla 1x tm se spounm, pa sva z eno prjatlco šle u štacuno, pa sva rekle da mimgrede zavijeva mau naokrog, da greva pogledat za kšno hudo plažo. In se peleva po enmu hribu navzdol. Samo goščava vse naokol, midve pa sva mele oprta okna, ker je pač pripekalo k norc. Nama pa čudn zakaj se gor pelje folk, pa vsi z zadihtanimi okni do vrha :zmeden: In kar naenkrat nama not prileti in čudna stvar... Groza, strah, trepet!!!! Srce u gatah!!! Ročna, ustavt,... U marija še zdej mi srce začne bit k se spounm.:zmeden: In iščeva pol medve tisto stvar po avtu in jo zagledava čez pou ta zadnga sedeža: ENA MEŠANCA MED MUHO, NETOPIRJEM, PTIČOM - kaj ti jst vem kaj še!!!??? Jooooj eno uro sva tisto zadevo z marelo vn becale. In ko nama je končno ratal, se midve obe ponosne hit zbaševa u avto in po ceumu avtu letajo čudni zeleni stvori...:zmeden: Sva pol še 15 min porable da sva to vn spraule in itak: plaže na konc sploh vidle nisva. Obrnle pa 200/h nazaj proti domu.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dopustek
26.5.2005 11:53:20   
aljča
:morje::morje::morje::morje:je že res čas da se bomo kmalu dali na off.Mi gremo letos kar na Jadran in to v Trogir.V najemu imamo apartma za 6 oseb za 10 dni.V skupnem gospodinjstvu pa bomo imeli bratranca od mojega:love: in njegovo družinico.Upam da bo kmalu 10.7.ko odrinemo.
l.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dopustek
26.5.2005 12:03:15   
simi73
baguska, a so vaju kobilice velikanke napadle?:)-:)-
sicer je res kr nekaj golazni tam okol, sam se navadiš8). ker pa je zraven še:love:, pa sploh ni problem:bravo::)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dopustek
26.5.2005 12:06:17   
biba77
Meni je :kuza: za obrambo. Non-stop lovi kobilice in jim lomi zadnje tace. Hrsk, hrsk, ... prav cuje se. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dopustek
26.5.2005 12:06:47   
baguSka
Ne ne niso ble kobilce. Te poznam. Ene čist mejhne žužke so ble k letele tm okol vzvratnga špegla. Pa ene tisoč jih je blo. Aja pa de ne govorim o škorpjonih k smo jih mele malo morje pod jogijom..:zmeden: Smo ble sama babe in pol jst korajžna vzamem metlo pa pospravm.;)

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dopustek
26.5.2005 12:10:33   
simi73
baguska, škorpijoni:zmeden::zmeden2: nisem nobenga vidla8). mogoče ste mele ravno ve "srečo" z njimi:zmeden:
bravo za pogum in pometanje:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Dopustek
26.5.2005 12:11:56   
pupika
Tole bi bila prava štala zame, ker sem prava boječka na žužke.

Baguska tole je moglo pa kar grozljivo zgledat.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Dopustek
26.5.2005 12:14:24   
baguSka
U bistvu je prou pršlo mau adrenalina. Hehe.;)
Sicer smo pa prou uživale sama babnce brez decov.9nebesa

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Dopustek
26.5.2005 12:16:58   
pupika
Ja to je moglo bit fajn brez decov. jaz sem tud enkrat hotla it sama z sestro, pa ona takrat ni bla za to. Danes pa vse povsod sama leta okrog s hčerkico brez deca.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Dopustek
26.5.2005 12:17:43   
baguSka
Ojoj :zmeden:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Dopustek
26.5.2005 12:18:08   
biba77
Simi73, so skorpijoni tam. Midva enega do dva na sezono vidima. Mali, crni... Edini razlog, zakaj ne upam bosa hodit tam.
Sicer pa meni pajki cisto dovolj adrenalina prinesejo...:zmeden:
Aja, pa po zahvali :kuza: tudi ni nocnih obiskov mack in podgan. Midva obicajno greva sama tja, potem pa se nama po par dnevih se kdo pridruzi. In je prav fajn... Lani sma se pikado kupla in smo ga prevezali na avto, da je spilal... :bravo::bravo:
Uuuuu, komaj cakam letosnji uzitek na :morje:.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Dopustek
26.5.2005 12:19:49   
pupika
Ne sej sta še skupaj z fantom, samo cele dneve okrog sama skače, ker on ali dela, ali pa ima on druge obveznosti, ali pa njej tako paše bit malo sama.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Dopustek
26.5.2005 12:20:01   
Linda25
Kod se pa hodite kopat?

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Dopustek
26.5.2005 12:20:55   
pupika
baguska gres lahko v moj album - Moja malenkost pogledat njeno hčerkico. Geslo ti bom pa poslala.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Dopustek
26.5.2005 13:04:10   
simi73
Astra, jst na srečo nisem nobenga vidla, ker bi drgač tud cel halo zagnala. bosa itak po tistem kamenju ne hodim, ker mam prenežne nožice :)-:)-:)-8) sem pa lani dva meseca star avto ob en robnik iz kamenja štrafnila, ker je moj pozabil pot do vikenda:(
Kopat? po hribu navzdol, pa prideš do morja8):)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Dopustek
26.5.2005 13:18:43   
biba77
Ja, slabih 200 m nizje je morje... Samo gor je tezko prit...:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Dopustek
26.5.2005 13:24:46   
simi73
...zato pa delam vse počas...he,he:)- je pa ful dober za rekreacijo;):)-, pa kile dol dat:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Dopustek
26.5.2005 13:37:41   
biba77
Ja, vse bi stimalo, ce meni ne bi morki zrak vzpodbujal apetita... :zmeden:
Letos bom samo surovo sadje in zelenjavo stregla :)-:)-:)- - samo se bojim, da me bo :love: v tem primeru ze prvi vecer zapustil :)-:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Dopustek
26.5.2005 13:38:20   
baguSka
Ah me smo se po uni strmin kr z avtom spušale pa vzdigvale.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Dopustek
26.5.2005 13:41:43   
simi73
baguska, a ste mele terenca?:)-
astra, jst mam pa to srečo, da je moj bolj na ribe in zelenjavo kukr pa na meso. Je pa res, da se ne more upret sladkemu:)- veš kaj, svojmu pa vsake par dni eno piknik varianto priprav, pa bo čist zadovoljen:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Dopustek
26.5.2005 13:43:21   
biba77
Baguska, midva bi se lahko spustila kvecjemu 30 m nizje z avtom, pa ga potem raje gori v sencki pustima.
Da se ne bi slucajno htel plavat ucit... ;)
Joj, punce, pri nas je ze tako vroce, pa ni klime. Pisarna je na jug in takooo greje kot, da je zunaj 34 in ne 24 stopinj... Morje pa tako dalec... :)-:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Dopustek
26.5.2005 13:45:22   
biba77
Ja, Simi, samo jaz nerada pecem.
Kdo pa bo ob ognju sredi dneva cepel. Jaz najraje zvecer skuham, pol pa dam v hladilnik in naslednji dan je gotovo, ko pridema z plaze... Je pa res, da se obicajno (ko nisva sama) najde kaka zrtev, ki rada cepi ob zaru... :)-:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Dopustek
26.5.2005 13:48:10   
simi73
Astra, sej daš njemu za spečt:)-:)-:)- Maš pa smolo s pisarno:( jst mam mojo na vzhod in je skor do konca službe hladno brez klime:bravo::)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Dopustek
26.5.2005 13:49:47   
pupika
simi isto iammo mi, imamo hladno pisarno brez klime. Meni bi bolj pasala tista vročina, kajti pozimi pa smo me boge, ko nas tako zebe.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?