|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   borelioza in nosečnost
29.6.2009 20:15:56   
Aja1
Pozdravljene.

Danes sem izvedela, da imam boreliozo user posted image . Pred enim tednom se mi je pojavila ena pikica, ki je v zadnjih dveh dneh zrasla na 25 cm premera user posted image . Dobila sem tudi prvo dozo antibiotka v žilo. Vse bi bilo še nekako za preživet, če ne bi bila ravno noseča. Zdaj sem natanko 8 tednov. Je imela katera podoben primer? Kako se je končalo? Resnično me je strah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: borelioza in nosečnost
29.6.2009 20:20:48   
nincrli
A si zdravniku povedala za nosečnost? In ti ni kaj povedal, svetoval? povprašaj še ginekologa. Pomoje ne more kaj bit zaradi antibiotikov, glede borelioze pa nevem... Zoprna reč user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2009 20:28:39   
Aja1
Ja, sem povedala za nosečnost, zato so se tudi odločili za antibiotik prek infuzije. Ginekologinjo bom jutri poklicala, danes sem govorila pa z infektologinjo in je rekla, da ne upa trdit, da bo vse ok user posted image . Odvisno, kako daleč je že vse skupaj. Zato sprašujem tukaj, če je imela že kakšna tak primer in kako se je končalo....

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2009 20:42:23   
Nogavica
Aja1, mogoče te bo Pušenjakov odgovor kaj pomiril:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5482248

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2009 21:19:17   
Felicita
mogoče kej veš kateri AB si dobila? vsekakor je fajn, da si zadevo hitro opazila in uredila, ker borelija (Borrelia burgdorferi) prehaja skoz posteljico na otročka; ob  (pravočasnem) zdravljenju z AB se vsa škoda prepreči.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2009 21:27:16   
Aja1
Dobila sem ospen, 2 grama.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2009 0:25:13   
Kliki
Moja kolegica. Bilo je vse Ok tako z njo ,kot z njeno punčko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2009 5:04:17   
Zala01
Borelioza se zdravi s penicilinom (ospen, itd), ki za plod ni škodljiv. Tako da se kar pomiri, pa lepo nosečnost ti želimuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2009 6:53:23   
SaaS
Moja prijateljica je v zgodnji nosečnosti dobila boreliozo. Uspešno so jo pozdravili z antibiotiki. Punčka je zdrava 6letnica zdaj.
Takrat je še nisem poznala, ampak kot mi govori, vem da je bila takrat tudi zelo zaskrbljena.. Pa je bilo potem vse ok. Upam, da se tudi pri tebi srečno izide!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2009 8:07:35   
Aja1
Hvala punce user posted image user posted image user posted image . Ste me malo pomirile. Zdaj pa pokličem še ginekologinjo, potem pa spet po antibiotik v bolnico.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2009 10:28:26   
Zofy
Moja prijateljica je imela med nosečnostjo angino, pa si ji normalno ospen predpisali. 

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?