lino -> RE: spanje spanje in spanje!pomoč (7.7.2009 14:58:25)
|
Se javim še jaz, ker je tem res super in tudi pri nas kar pereča. Mi smo stari 1 mesec in sva se ze v bolnici "navadila", da spiva skupaj in tako je ostalo tudi sedaj doma. Sicer ne morem rečt, da me moti, ker me sploh ne, ker se itak dojiva na 2-3 ure in je tako zame veliko lažje (čeprav dojim sede), ker lahko potem samo leževa in že trdo spiva.[sm=smiley1.gif] Me pa skrbi, da bo potem res problem malčka odvaditi od skupnega spanja in bo navajanje na svojo posteljo toliko težje...[sm=zmeden.gif] Starejši sin je npr. spal sam v postellji (od malega-pač kar je spal) je pa kasneje pričel hoditi k nama v posteljo in se je to končalo šele sedaj, ko je dobil bratca (hvala bogu ni ljubosumen)...aja, star je pa 11 let (strejši) in tako res ne vem kaj naj si mislim...morda pač otroci (nekateri rabijo več naše bližine[sm=zmeden.gif]) Res ne vem, bom res naredila veliiiko napako, ko dojenčku dovolim spat v postelji ali pa mu bom samo dala neprecenljiv občutek varnosti...bo kasneje res tako težek prehod v svojo posteljo ali pa se bo to zgodilo spontano, ko bo otrok in mami na to pripravljena...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|