Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: ali je katera bolj pesniško "udarjen... 30.6.2009 11:13:40
mojamura
v soboto ( datum ) vsa v belem bom sijala, ko se svojermu ljubemu bom predala. Postala bova eno z dušo in telesom, plula na valovih ljubezni kot veter s peresom. Vendar pa ob vse tem si eno le želiva, da ta dogodek skupaj z najinimi bližnjimi proslaviva. Pred Bogom in državo bova rekla da, zato vas vabiva v (gostilna, kraj, ura) oba.
RE: ali je katera bolj pesniško "udarjen... 30.6.2009 20:12:17
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin
Poročna bom jaz princesa, moj možek popeljal me bo v nebesa... Res življenje tole je krasno, ko ljubimo se strasno.. Kaj bom nardila ko bo vsega lepega enkrat konec, prelistala poročni album in skuhala si bom bosanski lonec. Ampak pustimo zdaj to, važno da pridete tisti dan, pa bo kaj bo.
I like it