Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 29.6.2009 14:21:54
|
|
|
|
ledenaa
|
Kupujemo v Hoferju Super so,cenejše.Imenujejo se alio complete 7 v 1 .Mi dodajamo tekočino za sijaj in tudi sol
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 29.6.2009 14:22:08
|
|
|
|
Felicita
|
mi mamo hoferjeve (se mi zdi) in so čist ok (oz. nič slabše od kateregakoli drugega)... sol dodajamo, ker mamo vodo tok trdo da bi jo lahko s kladivom razbiju, sredstva za sijaj ne dodajamo
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 29.6.2009 14:54:09
|
|
|
|
urška
|
hoferjeve 7v1 so čist ok. pa sem probala tudi calgonit, finish, somat, edino marcatorjevo čistilo vprahu je totalni shit. je pa res, da vedno zraven uporabljam tudi sol in tekočino za sijaj. čeprav so 7v1.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 29.6.2009 15:02:51
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Kupujemo v Hoferju Super so,cenejše.Imenujejo se alio complete 7 v 1 .Mi dodajamo tekočino za sijaj in tudi sol Se pridružujem. Če je dražjein reklamirano, ne pomeni, da je tudi boljše.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 29.6.2009 15:59:04
|
|
|
|
robinzon
|
Tudi pri nas običajno tiste iz hoferja, pa tekočino za lesk in sol. Brez tekočine za lesk mi posode ne posuši.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 16:01:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 30.6.2009 7:46:34
|
|
|
|
pupika
|
Mi uporabljamo prašek iz eurospina, ki se imenuje dexal, pa imam posodo enako čisto kot prej z calgonitom. Razlika je samo v ceni, prašek od calgonita stane okoli 7E, ta iz eurospina pa 2E. Sol in sijaj dodajamo, ker imamo tredo vodo in če ne dodam sijaja imamo tudi mi posodo mokro. Jaz nabavim vsa čistila v eurospinu, razen prašek za pralni stroj, ki ga kupujem v mullerju.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 30.6.2009 8:30:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita mi mamo hoferjeve (se mi zdi) in so čist ok (oz. nič slabše od kateregakoli drugega)... sol dodajamo, ker mamo vodo tok trdo da bi jo lahko s kladivom razbiju, sredstva za sijaj ne dodajamo Enako. Prej sem imela DM tablete za pomiv. in so bile tudi odlične.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 30.6.2009 8:32:03
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Imamo Hofer tabletke, sol in sijajno sredstvo. Brez pripomb.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 30.6.2009 10:22:06
|
|
|
|
bskrle
|
Mi uporabljamo lidlove, ponavadi jo dam na pol, vedno uporabljam pa sol in tekočino za sijaj, Na vsake toliko časa ulijem notri kis.
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 4.7.2009 21:37:36
|
|
|
|
mala zirafa
|
Finish quantum in somat 7in 1.Ostalo ne pomaga.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 5.7.2009 9:44:56
|
|
|
|
Barbara_L
|
Tudi midva sva včeraj kupila tele hoferjeve tablete. Prav super so. V lidlu sva kupila pa sol in sredstvo za sijaj. Prej sem imela Merkatorjeve in so zanič.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 5.7.2009 10:45:02
|
|
|
|
tanjusi
|
kar čisto vseeno že ni, jaz sem imela enkrat ene ko se oprala so bili kozarci beli pa tudi oprano ni bilo ok, sem imela sol pa tekočino pani bilo ok . Potem sem kupila ene mislim da calgonit v glavnem sem bila tako jezna da sem vzela ene res drage, pa je blo ok . NO zdaj imam tudi hoferjeve 7 v 1in je ok.
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 5.7.2009 10:51:00
|
|
|
|
botrca
|
Koliko pa pridejo hoferjeve tablete, ker vidim da jih ful hvalite in koliko jih je noter? Jaz imam calgonit in sem zelo zadovoljna, za sijaj in sol pa uporabljam sparovo znamko - splendid in je tudi fajn, pa še cenovno ugodno.
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 5.7.2009 14:50:40
|
|
|
|
robinzon
|
Hoferjevih 7 v 1 je 70, stanejo pa tam okrog 6-7€.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 5.7.2009 15:43:47
|
|
|
|
evamaja
|
Iz Hoferja so zakon
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 5.7.2009 17:36:24
|
|
|
|
mala zirafa
|
Ene sem v hoferju kupila za 1 evrov ali niti 2 in sem jih samo 1x probala, za vreč stran.Verjetno so bile kakšne druge.Tekočino za sijaj pa kupim v eurospinu niti 1 evro pa je super pa še 400ml je je.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 6.7.2009 17:09:38
|
|
|
|
Sofi
|
Calgonit gel, Calgonit sol in Calgonit sijaj. In Calgonit čistilo za pomivalni stroj na dva meeseca.
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 14.7.2009 20:51:12
|
|
|
|
margot
|
calgonit ni dober za cevi.Moji sodelavki se je vse zaštopalo .V ceveh so bile kepe praška (uporabljala je tablete ).To je omenila prodajalki in ta ji je rekla ,da je to že slišala . Drugače so tudi splendit dobre tablete .oz. vse od splendita je dobro , vsaj meni
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 14.7.2009 22:39:25
|
|
|
|
ellie
|
Jaz ponavadi tud mal pogledam, katere so v akciji. Trenutno imam doma Calgonit. Bom pa probala te hoferjeve, če je že toliko dobrih priporočil Pa tekočino za sijaj obvezno, ker drugače je posoda čist flekasta. Ampak vedno dam samo pol tablete v stroj...ker če sem dala celo, je bilo videt, kot da ne bi vredu spralo. Imam pa taozki pomivalni stroj.
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 15.7.2009 9:28:01
|
|
|
|
Jessy
|
Ker praški dolgoročno spraskajo posodo, predvsem kozarce, že nekaj let uporabljam Calgonit GEL, od Calgonita uporabljam tudi za lesk, soli pa tako malo porabim, da sploh ne vem, če sem jo v šestih letih kdaj dodala.
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 20.7.2009 14:31:07
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Kupujemo v Hoferju Super so,cenejše.Imenujejo se alio complete 7 v 1 .Mi dodajamo tekočino za sijaj in tudi sol se podpišem
|
|
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 20.7.2009 16:47:00
|
|
|
|
anajan
|
Uporabljamo Somat prašet. Tablet sem pa že kar nekaj preizkusila in z nobenimi nisem bila zadovoljna, saj se niso do konca razgradile in so ostajale na posodi. Uporabljamo tudi sol in tečino za sijaj.
|
|
RE: katere sredstvo za pom. stroj 20.7.2009 20:31:34
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofi Calgonit gel, Calgonit sol in Calgonit sijaj. In Calgonit čistilo za pomivalni stroj na dva meeseca. Se podpišem, jaz večkrat operem na kratkem programu, kozarce, lončke,... pa mi nikoli tablete ne raztopi do konca
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?