zi&mm -> Jutro Majčice (26.5.2005 8:05:44)
|
Olla, kako smo kaj danes? A ste kaj :zaspan: ? Jaz niti ne; baje sem spala kot ubita in celo med spanjem hodila na wc :)- tako mi je rekel moj :love: preden je šel v službo. Danes imam spet CTG in pregled ter upam, da bo kaj; sicer bom rekla da naj kr sprožijo, ker ne morem več; včeraj popoldne in zvečer me je tako zbadalo v trebuščku in pod njim tam okoli :miska: da sem komaj zdržala, noge imam take da ne vem kaj bom obula danes in halo driskico sem dobila :grrr: . Tako, da naj kr sprožijo; če je blo na sobotnem pregledu že vse mehko in rahlo odprto, je danes tolko bol, ne? Pa tudi od popoldneva do sedaj sem zelo malo :sloncek: čutila tako da ne vem. Bom stokala gor, mogoče bo pa kej pomagalo. Če pa danes in jutri ne bo nič, me je strah vikenda, ker bom sama; moj :love: mi je ravnokar sporočil, da bo najverjetneje mogu v LJ službo, je neko zasedanje NATA al kaj ti jaz vem kaj in mu šef ne morem zrihtat, da ne gre, ker v tem primeru daje navodila MNZ oz.Ljubljana in si mislite da bom mogla sama bit v porodni, :((:((:((:((:(( Kako pa ste ve kaj? A :duda: so pa :sloncek: ? Sej, če bo kaj novosti, vam bo kolegica sporočila; č me ne zadržijo pa vam osebno jaz javim. Pozdravček z :morje: Mili sitna in neučakana :nosecka:
|
|
|
|