Yasmin -> Jutro (26.5.2005 9:30:47)
|
SOFERSKA Poklicni sofer je vozil s tovornjakom po podezelski cesti. Nenadoma se je prikazal ob cesti majhen zelen mozicek in ga ustavljal. Sofer se je nekoliko zacuden ustavil in ga vprasal: Kdo neki si pa ti in kaj hoces? Mali zeleni mozicek je odvrnil: Jaz sem prisel z Venere, sem peder in sem lacen. Voznik tovornjaka mu je dal sendvic in rekel: Tale sendvic je vse s cimer ti morem ustreci. Peljal se je dalje, dokler ni ob cesti zagledal majhnega rdecega mozicka, ki ga je ustavljal. Ustavil se je in vprasal: Od kod si spet ti vzel in kaj bi ti rad? Mali rdeci mozicek je odgovoril: Jaz sem prisel s Saturna, sem peder in sem zejen. Sofer mu je dal coca colo in rekel: Zal mi je, toda to je vse kar lahko storim zate. Cez nekaj casa je zagledal ob cesti majhnega modrega mozicka, ki ga je ustavljal. Zadeva z mozicki mu je bila zdaj ze dokaj dobro poznana. Zato se je ustavil in dejal: No ti mali modri peder, kaj bi pa ti rad dobil od mene? Mali modri moz je odgovoril: Za zacetek vase voznisko in prometno dovoljenje, prosim... pa brez zamere decva v modrem
|
|
|
|