Nikita_ -> RE: Voziček implast bolder 3? (25.6.2010 10:34:37)
|
No da še jaz podam svoje mnenje o Bolderju, ki sem ga ravno dva dni nazaj prodala zaradi naslednjih pomanjkljivosti: -kolesa: vsakič ko smo jih vzeli dol je bila prava misija nemogoče, da bi jih spravili nazaj...moj se je tudi po eno uro matral, da je kolo spet zaskočilo (pa je hudo tehnični tip) Seveda smo voziček nesli na servis, kjer so nam kolesa menjali (vsa štiri), ampak sem takrat že kupila Mutsyja in sem bolderja prodajala. Dva dni nazaj pride kupec po voziček in mu hočem pokazat kako se vzame kolesa dol in seveda ko jih hočem dat nazaj gor-no way- pa so bila nova in na servisu rečeno, da je zdaj neki novi sistem...ki pa očitno NE funkcionira! Voziček sem kljub temu prodala, vendar z nižjo ceno zaradi koles, saj se je kupec z vozičkom odpravil direktno na servis :) - nožna zavora: enkrat prime, drugič ne. En dan sem parkirala voziček na rahlem klancu, da bi nekaj vzela iz torbe, pa mi je mala skoraj ušla z vozičkom po klancu dol:( - ker se dosti sprehajam z vozičkom po slabših terenih (klancih, makadamu) sem opazila še eno pomanjkljivost, oz. nevarnost: en dan sem prišla iz sprehoda in je moj ugotovil, da je košara skoraj dol zlezla iz ogrodja, kar pomeni, da na ogrodju leze sem in tja, tako da bi mi lahko dol padla in rajši ne pomislim na posledice za otročka če bi se to zgodilo...moj je potem ta problem odpravil tako, da je na koncu ogrodja, kjer se pritrdi gor košara oz. športni del prišraufal vijake in s tem preprečil, da bi košara padla iz ogrodja - motil me je tudi sam izgled tistega stopala za nogice in pa kako je vse skupaj zašvasano...ko zdaj primerjam bolderja z mutsyjem ugotovim, da je bolder še daleč od "premium" vozička, kot ga oglašujejo na spletni strani - ko daš športni del v ležeči položaj nastane na sredini (kjer je pregib) takšna luknja in je na otip kar ostro, tako da se mi zdi, da bi otročka to tiščalo v hrbet, zato sem jaz na športni del še dodatno podložila. Sem pa to opazila tudi pri Mutsyju in še nekaj vozičkih, tako da je to pač zgleda tak sistem... -kar se pa tiče prodajalcev pa nimam kaj grajat, ker so bili vedno prijazni in ustrežljivi in so brez problema zamenjali kolesa...to je pač takšen voziček in niso oni krivi če ima "serijske napake". Mi je pa ta voziček še vedno NAJLEPŠI od vseh na trgu, še sploh ta eco line in če bi odpravili zgoraj omenjene pomanjkljivosti bi se verjetno takoj odločila za nakup. Mala je v vožnji s košaro ful uživala, saj je res prostorna, vzorci in barve so pa itak naj naj. Toliko o mojih izkušnjah z Bolderjem, ki smo ga vozili 4 mesece!
|
|
|
|