evangelie
|
No, da le ne bo vse tako črno, naj opišem še jaz naš voziček Mi imamo Bolder SDja, naš se v njem prevaža dobrih 5 mesecev. Na srečo nismo imeli težav, ki jih opisuje nax05, tako da bi rekla, da so očitno imeli res smolo...pa saj to se verjetno zgodi pri vsakem modelu, mar ne? Kakorkoli, bom poskusila strnit svoje vtise o vozičku: - samo nožna zavora je pri vožnji po hribu navzdol res pomankljivost, ki pa se je vsekakor navadiš - košara je bila meni zelo všeč, ker je res prostorna - všeč mi je, da se lahko obrača sedež/košara v obe smeri - voziček je zelo vodljiv - ker je vozićek precej kompakten, je temu primerno velik in v avtu zasede veliko prostora. Ga je pa enostavno zložit (tudi pri snemanju koles ni težav - vsaj pri našem) - voziček je precej širok, tako da ni najbolj primeren za tiste, ki veliko hodijo po trgovinah (jaz opravim vsak dan nakup pri lokalnem sosedu, v kakšnem Hervisu ali podobno, pa je kakšen prehod preozek) - pri vožnji po slabšem terenu (travniku, razritem makedamu, gozdnih poteh ipd.) se voziček ''zatika'' - zaradi prekratke razdalje med sprednjimi in zadnjimi kolesi se sprednja kolesa zataknejo in voziček bi se lahko prevrgel čez sprednja kolesa (upam,da razumete ). Mi zadevo (uspešno) rešujemo tako, da na takšnih terenih sprednja kolesa fiksiramo, ročaj vozička pa spustimo, da se spremeni težišče. - naše vozičkanje vključuje dosti slabših terenov, pa se zaenkrat voziček dobro drži (ne škripa, ne maje se ipd.) - športni del se lahko nastavi v več položajev, tako da lahko prestavimo vanj že zelo zgodaj, da bolje vidi (naš se po 3m ni več hotel voziti v košari) Toliko se spomnem za zdaj, sigurno je še kaj...če še katero kaj zanima, naj vpraša... Če zaključim...voziček sigurno ni najboljši, kar se jih prevaža pod soncem, sigurno pa ne najslabši. Če potegnem pod črto, smo mi z njim zadovoljni, če pa bi še enkrat kupovali, pa ne vem, če bi ga še enkrat izbrali - pa ne, ker bi bil slab ampak zato, ker šele potem, ko voziček nekaj časa uporabljaš, veš kaj konkretno si želiš. Pa veliko sreče pri izbiri..se mi zdi, da je vouiček težje kot avto kupit
< Sporočilo je popravil evangelie -- 29.5.2010 14:17:41 >
|