Čmrlika
|
Evo, smo bli včeraj na predstavitvi bolderjev in seveda sva rekla ja! No, zdaj sva prespala še ...in v teh naslednjih dneh ga naročiva...mene sicer malo bolj vleče k Sd-ju, ker me tisto štrlenje kolesa pri 3 -jki malček moti,ampak...pa barvo se morva z lubijem uskladit! Mi je pa žal kolk mam las na glavi, da nisem že pri prvi piki pred dvema letoma vedela za te vozičke...no saj smo bli z janejem zelo zadovoljni,ampak, sta ful podobna, tale ma še nekaj več prednosti , cena pa neprimerljiva! No, za tretjič vem Aja, še to... so pa naju na moje vprašanje glede poljske in vsega tega naročanja preko njih opozorili, da oni kot uvoznik za slovenijo nimajo nič s tem, če se uveljavlja kaka garancija,če je kaj narobe, niso dolžni tega! kot eni mislijo! so prejeli že nekja klicev na pomoč, ko se je zalomilo,ampak... je pa gospod rekel, da je tudi vse kar se pol dol poššilja pa oni nazaj, pa rezrvi del pa bla bla... vse na naše stroške , kar je potem lahko hitroista cea če ne več... ko potegneš črto.in če se ti na primer zračnica preluknja, ti jo oni prodajo, kr celo kolo za 4 eure, in si rewšen...če se vam zgodi na kupljenem na poljskem in hočete kupit tu pri njemu v mariboru, vam ne proda tako je rekel, samo če ste naši kupci in v računalniku no, saj ma prav po svoje... Naju je prepričal. upam, da sem vam kaj pomagala.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|