|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sončen dan
26.5.2005 6:59:25   
Maša26
Dobro jutro,

obeta se res lep dan :) Kaj imate v načrtu razen službe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sončen dan
26.5.2005 7:03:49   
Udb
Maša, še dobro, da si ti tako pridna, da nam odpreš eno temo!! ;)

Ja, ful je lepo ker je sonček!! Čisto drug optimizem. :bravo:

Moji načrti...hmm...ja v šolo bo treba! Samo še parkrat - s tem se tolažim!! ;) Na koncu leta je zmeraj enako!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sončen dan
26.5.2005 7:08:36   
Maša26
Udb, se mi zdi, da zadnje čase kar prepogosto odpiram tele jutranje teme, sem že čisto domača tle gor. :):)

No, sicer sem pa po novem fosilka in si to lahko privoščim :zmeden2:

Saj bo saj bo, čakajo te pa res lepe počitnice :nosecka::morje::duda::morje:9nebesa:morje: :)-:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sončen dan
26.5.2005 7:13:00   
simi73
Jutro....:zaspan:. sem bla dva dni tolk u gužvi, da še do računalnika nisem prišla. Mislim, da bo danes malj bolj na izi vse skup:).
Udb, še malo pa bodo počitnice:bravo::bravo::bravo:.
Maša, mene pa popoldan čaka še mal kmečkih opravil:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sončen dan
26.5.2005 7:15:42   
Maša26
Simi73, dobro jutro tudi tebi :zaspan::kava:

Ja sem za kmečka opravila, dokler se tičejo zelenjave in ne :pujs: :):)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sončen dan
26.5.2005 7:16:59   
Udb
mAŠA, al en mora začet!! ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sončen dan
26.5.2005 7:17:31   
Udb
Jutro, simi!

Počitnice! Res jih komaj čakam! Pa tudi misli na mojega :duda: se bom lahko bolj posvetila!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sončen dan
26.5.2005 7:19:17   
simi73
Eh, moja starša mata manjšo kmetijo, pa je treba seno pospravit. Sam ne vem, kako bom kaj delala, ker me od včeraj zvečer ful desna rama boli:zmeden: Pa bo že.
Maša, moja:hudicek: se tud poslavlja. Packa me je kr dolg časa za nos vlekla, pa še ko je prišla je bla taka čudna. Mam pa v pon. G in bo povedala, kako in kaj.:bravo:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sončen dan
26.5.2005 7:21:04   
simi73
Udb, jst bi bla tud na tvojem mestu:)- Poleti boš pa lahko že stvari za :duda: nabavljala. oz. se boš temu lahko bolj posvetila. Pa še razprodaje bodo:bravo::bravo:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sončen dan
26.5.2005 7:29:03   
Udb
Simi, komaj čakam!Res!! Ker zdaj ful nimam časa, da bi sploh prišla v tak baby filing. Vsaj kar se tiče nakupovanja in cunjic... No, še dobra 2 tedna je treba potrpet, narediti izpite, pa bo!! :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sončen dan
26.5.2005 7:34:28   
simonas
Dobro jutro!

Ste pa zgodne kot vsak dan. Jaz pa le zjutraj uspem par besed poklepetat z vami, pol pa se tak utopim v delu.

Mi bomo danes popoldan verjetno doma kosili. Jaz sem sicer prerazporejena na pomočniška dela:)-:)-:)-:)-:)- Kak je fajn, ko je zunaj sonček...

Simona

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sončen dan
26.5.2005 7:34:44   
Maša26
Jaz bi tudi padla v baby filing...:((

Namesto tega naju pa z :love: po novem posiljujem s krvomočnico :) No, saj prav dolgo verjetno ne bom zdržala, ampak nekaj sem mogla ukrenit za boljši občutek :)

Simi, boš zmogla :miska:! Pa še malo se boš sončila ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   sončen dan
26.5.2005 7:35:51   
Maša26
O srečka:nosecka:, dobro jutro!

a si domačim že povedala, da te morajo šparat :)- oziroma vaju :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   sončen dan
26.5.2005 7:38:56   
simi73
Udb, držim:miska::miska::miska:, da uspešno opraviš vse izpite!
Maša, jkst sem tud nekaj časa pila ta čaj, pa mi niti ni bil tko zanič, sam učinka ni mel nobenga (razen močnejših:hudicek:). Mojga :love: pa nisem mogla prepričat da bi ga pil. Ga je probal pa zraven take face delal, da je še mene vse minil:)-
Simona, zdaj moraš samo lažja opravila, nč težkega dvigovat, tak da te naj zadolžijo za strežbo pijače:)-:)-, ko bodo žejni8)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   sončen dan
26.5.2005 7:40:47   
simonas
Ja domačim sem povedala, ker se drugače rada lotevam kakih fizikalnih del, pa bi me tak pogruntali. :)-:)-:)-
Fantovim staršem še edino nisma povedala, ker bi rada dala prej kak pregled skozi, da bolj realno verjamem da je res;). Sicer ga imam predvidenega komaj v 12 tednu, a bom danes klicala, če me lahko vzamejo prej, ker mi je malo predolgo za čakat. Bom videla, kaj bodo rekli...

simona:rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   sončen dan
26.5.2005 7:41:54   
simi73
aja Maša, pa sončit se ne smem:( mi je dermatolog prepovedal-dobim kr cel kup pigmentnih znamenj8)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   sončen dan
26.5.2005 7:43:02   
Maša26
Ja Udb, jaz tudi držim :miska::miska:, itak :)-:)-

Simi, glede čaja.. meni tudi ni zanič, no niti dober ne, ampak itak oba tudi drugače pijeva nesladkane čaje, tako da sva navajena :) Sem mu pa rekla, da jaz ga bom pila, on pa kakor hoče, pa če mu naštimam eno šalco, jo spije :) Ah saj ne da bi RES kaj dala za to, ampak saj veš, VSE bi poskusila ..

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   sončen dan
26.5.2005 7:43:19   
simi73
Simona, moraš zahtevat da te prej vzamejo. Držim:miska::miska:, da boš uspela prepričat sestro!:rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   sončen dan
26.5.2005 7:44:26   
simonas
Ja hvala za :miska::miska::miska:. Upam, da bodo pomagale.

Zdaj pa vam bom zaželela prelep dan in se vrgla na delo.

Simona

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   sončen dan
26.5.2005 7:44:35   
Maša26
Hja no, saj sončit se menda nobeden ne bi smel :zmeden2:.. Ampak zase težko rečem, da se bom obvladala in se ne bom nastavljala soncu ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   sončen dan
26.5.2005 7:49:45   
Linda25
Dobro jutro punce.

Ste pa zgodnje in pridne. Dan je prečudovit. Jutro ravno tako.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   sončen dan
26.5.2005 7:50:27   
simi73
Maša, ti se kar daj, sam po pameti:)-:)- Men pa drugač kr paše, da se ne smem. Ne prenašam glih najbolj vročine pa sonca. Mam pa zarad dermat. vsaj vzrok, da mi ne težijo:)-:)-:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   sončen dan
26.5.2005 7:55:21   
Maša26
Linda, dobrodošla v sončno jutro :zaspan:

Simi, se bom se bom :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   sončen dan
26.5.2005 8:03:47   
Udb
Nč se o sončenju pogovarjat pred nami, ki bomo cel dan notri!! :(( ;)

Punce, ravno mam malo časa, pa sem začela brskati po netu. In sicer tema: plenice. Ko na racmanovi strani bereš vse sorte pozitivne strani bombažnih plenic, začneš razmišljat...kaj naj naredim, da bo najbolje za otroka in zame? Hmm...vidim, da bo zelo delavno poletje!! :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   sončen dan
26.5.2005 8:09:56   
pupika
Dobro jutro pupike. Meni pa tale sonček tako paše. Jaz se vedno rada nastavljam sončku, ki tako lepo sveti za nas.

Punce ko sem se zjutraj peljala v službo, je malo manjkalo, pa bi se zaletela, še hnala bogu, da mi tako dobro bremze primejo. Še sedaj se mi kolena tresejo.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?