|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.8.2009 17:45:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

No, hvala. Zdej si greš pa lahka pogledat fotke iz moje NS. 4D mi ni uspel dat zraven, ker je avdio.user posted image

cartkane.....user posted image user posted image user posted image user posted image  full

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 951
18.8.2009 18:03:53   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

drage moje.....zaupajte mi, kaj kuhate za kosilo te dni...meni se bo strgalo, že sedaj študiram, kaj bom kuhala jutri...user posted image ..to pa je če je človek dolgo časa doma .....za popuser posted image .

Lana70
tole je pa težko user posted image ... pri meni je ponavadi tako, da si rečem: "jutri bom pa to in to", ampak naslednji dan je že vse na glavo obrnjeno. okus in želje se spreminjajo iz ure v uro, dneva v dan
pri meni je zanimivo to, da sem bila pred nosečnostjo vegetarianka (nisem jedla mesa, ribe in jajca pa), zdaj mi pa noro diši meso in se seveda poslušam in ga pojem, ko mi zapaše. prej sem imela ful rada cvetačo, zdaj pa se mi obrne samo, da pomislim nanjo... al pa kakšen brokoli - fuj! zdaj mi pašejo le stvari, ki jih nisem jedla že po par let.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 952
18.8.2009 18:56:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

eh saj ni problem, pa v resnici nisem bla žalostna...user posted image  itak bom jutri že prava z imenom...no upam, da bo pregled ok... pa da končno moji pridejo z dopusta da jim povem...drugače sem jaz tista anonimna z  PDP-jem 8.3

Hehehehe...potem sva kar 2 anonimni na isti dan s PDP-jem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
18.8.2009 19:43:19   
Anonimen
pri meni je ravno obratno, ni mi slabo na tak način da bi bruhala, apetita pa nimam dobrega. Ko vidim, sploh pa če zavoham meso, se mi vse obrne,čeprav sem ga prej jedla (no tudi prej le ene 2x na teden). Mi pa neznansko pašeta sadje in zelenjava, jedla bi samo riž, pa krompir pa take fore. Na morju prejšnji teden se mi je pa apetit sploh poslabšal, pa se ponavadi na dopustu bašemuser posted image . Vse kar sem lahko spravila vase npr. za kosilo sta bili dve žlici rižote z zelenjavo in ena surova kumarauser posted image Za sladko bi prej ubijala, zdaj le sem pa tja kaj dam v usta, pa še to le kakšne bombončke, pri čokoladi in pecivu se mi pa že zatakne...skratka, količinsko sem obroke drastično zmanjšala, ker se po parih žlicah hrane počutim sita za počit...ah ko bi vsaj vedno imela tak apetit bi še shujšalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
18.8.2009 19:47:19   
lunka1
ja, tudi jaz pojem ful manj na obrok kot prej, skoraj polovico manj, ampak pojem pa več manjših obrokov na dan. sladko tudi meni ne paše (hvala bogu user posted image ), mi pa sredi noči zapaše sladek gosti sok - in si ga seveda privoščim, tudi če je tri zjutraj. drugače pa popijem fuuuuul vode iz pipe, ki je prej nisem mogla piti. na začetku sem se še malo silila, da sem jo popila dovolj, zdaj pa jo enostavno popijem dnevno več kot 2 litra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
18.8.2009 19:53:53   
Tjasa27
Pri meni je isto user posted image , tisto kar sem prej jedla mi zdej sploh ne paše, v bistvu trenutno nekak obdržim samo kakšno juho, sladko se mi upira (pa pred nosečnostjo bi ubijala za čokoladno torto). Pa pojavil se je še en problem, hrana ki sem jo enkrat zbruhala se mi upira in ta seznam je zdej že kr precej dolg. Pa s sadjem in zelenjavo se tud morm praktično silit. Ah ja, sej naj bi blo kmal bolš. Upam da se mi bo apetit čimprej vrnu oziroma poveču, ker če bo šlo tko naprej bom sam še hujšala

v ponedeljek imam nuhalno, tako da stiskamo pesti....

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 956
18.8.2009 20:06:57   
Anonimen
Pri meni je apetit enak kot pred user posted image . Sem pa ponoci na vsake 3-4 ure na wc-ju. To me pa res nervira, da moram tolikokrat lulat in to ponoci. user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
18.8.2009 21:31:11   
lana70
babnice!!!! Ne kaj bi vi, pa kaj ne bi jedle - KAJ NAJ KUHAM!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
18.8.2009 21:31:50   
strumf
čav punce. meni se je slabost nekako popravila-je je vedno manj. ampak sem vsak dan grozno utrujena in zaspana. spat grem pred deseto zvečer do sedmih zjutraj, pa še popoldne mi dve urici ne udieta. upam da bo tudi user posted image zaspanček tako kot mamica user posted image . zadnji teden opažam, da me prsi bolijo, ko se tuširam. modercov zaenkrat še ne mislim menjat, ker so mi ok, ampak mislim, da ta bolečina ravno napoveduje povečanje user posted image .

drugače pa česitike user posted image user posted image vsem, ki ste slišale danes user posted image , jaz imam jutri pregled in komaj čakam.

čav, bav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 959
18.8.2009 22:21:40   
Anonimen

eh saj ni problem, pa v resnici nisem bla žalostna...user posted image  itak bom jutri že prava z imenom...no upam, da bo pregled ok... pa da končno moji pridejo z dopusta da jim povem...drugače sem jaz tista anonimna z  PDP-jem 8.3

Hehehehe...potem sva kar 2 anonimni na isti dan s PDP-jem. user posted image

jaz samo še jutri, upam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
19.8.2009 7:29:13   
rožca26
Dobro jutro zaspanke user posted image !

Danes sm pa jaz prva user posted image . Ali ste potrebne user posted image  za lažji dan in lepše jutro? Bi vam poslala kakšno drugo slikco, pa ne znam prilepit v sporočilo. Ali ve katera kako? To nam bo pol prov pršlo, k bomo kazale bušije, pa sobice, cunce, voziček ...
Včeraj sm se končno spravla učit za strokovni izpit user posted image , tko da sm zamudila kar nekaj debate po mojem zadnjem oglašanju. Je moj user posted image  končno prišel do računalnika user posted image . sm zdej ratala prava odvisnica od te mašine user posted image .
Smo pa včeraj šli jest v mehiško restavracijo. Sm jest kapitulirala - se mi ni nič dal, mojga user posted image  pa nism hotla maltretirat, k je tok zmatran. Čeprav kuha bolj kt jest. Sej kdo pa ne bi, če bi kuhal od 12 leta??

Lana - to vprašanje postavljam samo zate. Ostale punce pa nej kr odgovorijo, da boš dobila kakšno idejo. Kaj kuhamo danes za kosilo? Mi bomo jedli rižoto s piščančjim mesom, razen če mi ne bodo bolj zadišale palačinke z limono in sladkorjem ter zelenjavna juha. Ali še kateri paše jest samo zelenjava? Men se od pečenja obrača, pa od mesa tud, razen če ni dušen. Je pa res da je bilo tako tudi v 1. user posted image . Smo s sodelovkami v šoli ravno ugotavljale, da je to po vsej verjetnosti zato, ker živalce pitajo z raznimi hormoni, pa me nosečnice to začutmo, ker imamo zdej bolj priostrem okus. Kaj mislite?

No, sem se razpisala user posted image . Upam, da ne rabte kakšne močne user posted image , da se prebijete čez ta roman. user posted image

Se pišemo, pa resnično prosim za odgovore user posted image .

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
19.8.2009 7:35:21   
*pupsa*
dobro jutro!! kako ste čvekice, jst sm kr dobro, komi čakam drugi teden k gre moja čebelca v vrtec, potem imam pa že kmalu NS da vidimo drugo čebelco user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
19.8.2009 8:17:16   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image Sem ravno vstala, pa sem spet zaspanauser posted image user posted image jst sem skos zaspana-prej nikol nisem spala popoldan, zdaj me pa kar zmanjka in bi spala celo popoldne+ponoči, pa pomoje imam slabo kri, ker sem čisto brez energije. Že ponavadi jo imam, sedaj je pa pomoje že kar kriza, ker manj jem-predvsem mesa nič, ker ga vidt ne morem

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
19.8.2009 8:53:23   
*pupsa*
ta utrujenost je čist normalna...jst sm v prvi nosečnosti prišla iz službe ob štirih in šla spat, ustala ob desetih k je fant prišel iz službe d sem se prestavla v posteljo in spala do šestih zjutraj brez problemauser posted image user posted image user posted image  tko d naspi se....potem k bo enkrat ven iz bušija ne boš nikol več tako trdno spalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 964
19.8.2009 9:11:17   
linanina
to, glede utrujenosti in spanja je pa zelo res. Prvo nosečnost se tudi jaz spomnim, da sem po službi spala do večera in potem naprej. Res nikoli ve, prav nikoli več se nisem več tako naspala, kmalu bodo 4 leta od dobrega spanja, glede na to, da imam doma taki živček, ki ne bi nikoli spal.
Zdaj v drugi nosečnost sem tudi zelo utrujena, občutek imam, da sem celo bolj utrujena kot prvič, z razliko, da sedaj spati popoldan ne morem, pa si tako zelo želim. Če se me otrok usmili in popldan zaspi, seveda zaspim z njim, sicer pa se mučim iz dneva v dan. Prekletstvo, ki me daje tokrat je tudi nespečnost ponoči. Kljub neizmerni utrujenosti se zbujam sredi noči, na WC, otrok... in potem ne morem nekaj ur več zaspati.

Zaradi re velike utrujenosti sem posumila na vse mogoče, a izvidi krvi kažejo vse bp. Očitno je res le nosečnost. Seveda sama jemljem vitamine, bog ve kako bi bilo brez jih. Pa naj povem, da pa sem na dopustu, morala bi se spočiti, a nič od tega. Še sreča, da sem na doma. Seveda me odhod v službo resno skrbi.

Torej utrujenost je normalna, a nadležna spremljevalka.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 965
19.8.2009 9:17:27   
Anonimen
dober dan user posted image

evo mene iz pregleda, vse bp, noseča sem za 11tednov in 5 dni, dojenček je 5cm. Nuhalno svetlino imam ta petek kar pri njemu, ker ima tudi licenco.

Naslednji pregled imam 9.9.2009, takrat pa bom tudi dala kri ter dobila materinsko.

Morm it, Živa kliče.......

(odgovor članu linanina)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
19.8.2009 9:18:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Mi bomo jedli rižoto s piščančjim mesom, razen če mi ne bodo bolj zadišale palačinke z limono in sladkorjem ter zelenjavna juha. Ali še kateri paše jest samo zelenjava?

user posted image  hm, ja pa ni slaba ideja user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 967
19.8.2009 9:24:17   
rožca26
Punce, mene res zanima, kako se lepi slikce na sporočilo. Prosim, razložte mi!!! Plis, plis, plis.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 968
19.8.2009 9:46:23   
rožca26
user posted image

no, končno mi je uspelo. sama sem pogruntala user posted image user posted image . pa le nism tok blond, kt zgledamuser posted image . Tole sm vam še dolžna iz prvega sporočila. Pa na zdravje.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 969
19.8.2009 11:55:08   
nejanejc
Kosilo, pr nas se skuha kar je v hladilniku, ponavad zalozen z dobrotami iz maminih vrtov...
Zadnje dni smo jedli, rizoto z zelenjavo in piscancem, pa svinjske zrezek z njoki, fižolete s pecenim mladim krompirjem, pašto z bučkami pa malacani, tortilje... pa solate vsak dan...

Sam se mi noben dan nic posebej ne lusta, sej sem tud vsak dan lacna, vsak dan mi je parkrat lsabo,sam bruham na sreco ne... pa lulat hodim velik, najbolj motece je ponoc...

Lepo brat o pregedih, komaj cakam tudi svojega...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 970
19.8.2009 12:55:01   
rožca26
Slabosti - jaz jo uspesno premagujem s prepečenci. Me potem hitro mine. Eni pa svetujejo tudi ingverjeve piškote ali ingverjev čaj ...
Teh nism poskusla, samo baje pomaga.
A pijete kej Donat? Pravijo, da ni fajn pretiravat v nosečnosti in da se ga raje poslužujmo le če res ni druge rešitve.
Kaj pa kavica?

Mimo grede - dejte se mal razpisat - meni je dolgcajt. Učit se mi pa ta trenutek ne da, ker je prevroče. Ravno sm razmišlala, da bi mogl izumt prenosno mini klimo za nosečnice. user posted image  Še spat ne morš k je tok vroče.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 971
19.8.2009 13:07:45   
strumf
čav punce. imam poročilo s pregleda: stari smo 8 tednov pa 4 dni, veliki 20 mm ( v 2 tednih smo zrasli za kar 13 mmuser posted image ). vidijo se mi že nogice in srčekuser posted image lepo bije.

naslednji pregled imam 16.9. imam pa že materinsko knjižico user posted image user posted image . na nuhalno pa ne vem kam bi šla jo opravlja tudi moja G, sm ne vem če nebi vseeno raje šla k dr. Strahovi. kaj pa ve mislite. naj bi jo imela čaz cca. 4 teden. 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 972
19.8.2009 13:08:57   
ela24
Ojla.
Glede donata sem pa presenečena. Ker meni je ginekologinja rekla, da ga moram pit. Čeprav meni nič kaj ne diši in ga ne pijem. Še...baje je še bolj pomembno ga piti potem, ko prične trebuh otrdevat.
Meni pa edini obrok ki mi paše in ga obilno pojem je kosilo. Pa še to, ker ga ne kuham samauser posted image  Če bi ga, bi mi vse prej tako zasmrdelo, da adijo apetit.
Jaz pa moram pred odhodom na morje porihtat še cel kup reči v pisarni pa se mi ne da...
Res vas občudujem vse tiste ki hodite v službo! Kako vam uspeva ob vseh teh slabostih?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 973
19.8.2009 13:09:30   
strumf
razca26 ka se pripravljaš na strokovni izpit iz osnovne šole? jaz sem ga opravila letos marca. se mi je en velik kamen odvalil od srca. veliko uspeha in potrpežljivosti pri učenju user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 974
19.8.2009 13:19:10   
rožca26
Strumf - bravo user posted image  za videnje user posted image  in dober pregled. To je pa res super novička. ja, drgač sm pa tud jest v prosveti. Vsi tko oblublajo, da bodo ukinl te zauser posted image  strokovce, pa jih kr še ne. Stavm, da jih bodo, ko ga bom po mučnem učenju opravla tud jest user posted image user posted image . Sm ti kr fovž, da si ga že opravla, pa tudi vesela zate user posted image . Bi ga jest mogla opravljat že novembra, pa je takrat lih mali prišel k meni na oddelk user posted image . se je odloču, da je on pomembnejši k izpiti. Me ma una tajnica, k sprejema prijave že zagotov čez glavo. Sm jih najprej prosila, da mi nej čim prej dajo rok, pol pa k sm ga dobila, je bil pa mali že skor 2 tedna zuniuser posted image .

ja svaka čast tistim user posted image  k hodte v službo. Jest bi umrla. Če se le da, si probejte zrihtat bolniško. saj zdej med to vročino.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

PEDIATER
nataly33

Ste zadovoljni s svojim pediatrom/pediatrinjo?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!