Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 naš pa ima posteljico,jogi, dudo x 2, malo flaško , 2 hlače,3 majčke, jaknico pa kup bodijev ... so bili vsi taaaaaaaaaaaaak lepi.......... aja, pa ono lučko ko poje pa po stropu medvedki letijo. danes sem pa ravno mobile preuredila. je ostralo še od hčere, samo roza... zdaj pa je rumeno,gor pa sem navezala take činkene zmajčke pa slončke. ... pi , morma fotkiča nabavit - stari nekaj zeza ( ga je nekdo - - iz rok spustil... pa ne bom povedala kdo.. ), da pofotkam kaj sem vse že ustvarila... no, pobarvala.. še stari dolg. upam, da bo že do takrat, ko bo še posteljca fertik,pa obrobe zašite. sem se odločila,da jih bom kr sama naredila. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tako lučko sem jst hotla imet, pa mi je tašča, takrat nekaj po njenem okusu poturila Sej ne, da sem ga po hitrem postopku, dala dol z izgovorom, da živi to ni več všeč Tako, da če kira rabi vrtiljak od Tiny Love - un ko ima melodije mozarta pa bacha pa še eno JAVIM SE, DA JI GA ŠENKAM, samo da ga spravim ven iz hiše ..... moja tašča pa že štrika!!! jaz pa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ne maram doma štrikanih stvari!!! vem kak ti je! BOGA Moja je tudi nekaj za Živo zaštrikala, ampak smo nekam pomotoma založili. UPS
|