3Sonček3 -> RE: Marčevke 2010 (18.11.2009 13:17:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici sonček - ja saj imaš prav. Vsaj nekje lahko izkoristimo. In če sem prav razumela moraš točno napisati za kaj boš porabil ta denar in potem, dati dokazilo? Joj mam veliko vprašanj, hehe. Mislm da jim ni treba dokazvat tega pol z računi naprimr al pa kej, sm je treba lepo utemeljit že ko oddajaš vlogo in se pol oni na podlagi tega odločjo. Js sm napisala da potrebujem za nakup opreme za novorojenčka ki ga pričakujem marca, rada pa bi že prej uredila stvari da me kej ne preseneti. Znesek sem dala pa 300€. Če bojo pa hotli dokazila jim bom pa odnesla račune od cunic pa tega, mi ni problem, čeprou bom ta denar porabla za nekej druzga. Ko bom dobila ta denar, bom najprej plačala položnce, za nazaj in bova pol s plačo kupla stvari, sm to mislm da jih ne zanima. vekybel js sm ta obrazec šla iskat kr direktno na CSD, nevem če ga lahko iz interneta sprintaš, js sm mela neke komplikacije taprvič, kr na internetu baje še ni prenovljene vloge, v novejši je treba še izobrazbo spount, kr neki. Sej pravm uložte, zgubit nimate kej.
|
|
|
|