donna22 -> RE: Carski rez! (30.6.2009 17:50:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Ah, tudi CR ni bavbav. Res je, da je to pač prava operacija in da lahko pride do zapletov tako kot pri vsaki večji operaciji, ampak moje okrevanje ni bilo nič daljše kot okrevanje tistih, ki so še 2 tedna po porodu doma na šlaufih sedele zaradi šivov. Res je da ene 3 dni boli in da komaj vstaneš in se težko po postelji obračaš, ampak mene 1 teden po CR ni bolelo skoraj nič več. No, to je dokaz, da so izkušnje s CR tudi pozitivne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Do zapletov pa lahko pride tudi pri običajnem porodu ... Tudi pri običajnem porodu so izkušnje azlične; zadnjič mi je ena ženska povedala, da je mogla rojevat z ritko naprej in je še pol leta čutila posledice, pri 2. in 3. otroku pa je imela carski rez in se je po njem precej hitreje boljše počutla. Moja pupa tudi sedi na ritki, rok imam 10.7., CR pa dogovorjen 6.7. Ne bi mi bilo prav, da se v zadnjem trenutku obrne, ker bi me to psihično najbrž ubilo. Že nekaj tednov se namreč ''pripravljam'' na CR in bi me nekaj drugega potem čisto šokiralo.
|
|
|
|