RE: Fredov ali navaden obroč? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Nina00 -> RE: Fredov ali navaden obroč? (29.6.2009 11:29:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy

Mi imamo Fredov obroč od 3.meseca (rdeč) in smo z njim zelo zadovoljni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Otroček se lahko tudi sam giba in dobi malo občutka za miganje tudi z nogicami. Sedaj ga bomo počasi zamenjali, saj je mali star dobri 2 leti in bomo šli verjetno na oranžnega.

Itak pa otrok ni non stop v obroču - je tudi v naročju, seveda, si pa tudi malo bolj frej, ko ti ga ni treba ves čas držati, le opazuješ ga na dosegu rok in seveda ne izpustiš izpred oči. Meni je zakon.




Enako, le da smo začeli šele pri 6-ih mesecih.

Kar se pa tiče varnosti pa noben pripomoček za plavanje ni tako varen, da bi lahko otroka pustil samega. Torej si tako ali tako v bližini, na dosegu roke. Fredov obroč mi je pa všeč, ker je že od začetka v položaju za plavanje in se tudi že lahko sam malo premika v željeni smeri.




Tosca -> RE: Fredov ali navaden obroč? (4.7.2009 1:16:54)

Sem govorila tudi s fizioterapevtko in pravi, da praktično še ni videla otroka, ki bi se v Fredovem obroči pravilo držal in svetovala kar navadnega s hlačkami ali da jo imamo v naročju.




sanelaa -> RE: Fredov ali navaden obroč? (4.7.2009 16:23:06)

ne vem če sem že napisala, ampak mi imamo navadnega. Smo ga kupili v leclercu, tak rumen je, s hlačkami. Je tudi fizioterapevtka rekla da je okej, z Lukcem namreč tudi hodiva v razvojno. 




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.7.2009 21:55:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]