Kak ste kaj (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Anonimen -> Kak ste kaj (27.6.2009 22:41:37)

Poslušte, kaj počnete? Otroci so šli končno spat, men pa  končno počivajo ušesa.
Pa ve?
Ste v pričakovanju dopustov.





norge -> RE: Kak ste kaj (27.6.2009 22:46:54)

Jaz sem ravno iz službe, pa tud malo po netu iščem ideje za kampiranje. Ker malo daljša Cortina D" Ampezzo, ki smo jo načrtovali zaradi moje "prijazne " sodelavke verjetno ne bo prišla še kmalu v poštev. Drugače pa mali in moj sta šla mal na počitnice k njemu domov, mama pa dela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]!




Anonimen -> RE: Kak ste kaj (27.6.2009 22:48:22)

Ma uživaj, če si sama. Še prehitro bo minilo.
A drugače hodite kampirat v druge države, ne na Hrvaško? Še nisem bila dlje od Trsta, zato si niti ne predstavljam, kako je tam.




norge -> RE: Kak ste kaj (27.6.2009 23:09:25)

Ja, saj včasih kar paše mal. Ja, midva sva se z mojim spoznala na potovanju po Skandinaviji, pol sva pa skupaj kar veliko kampirala, on je bil takrat še v šolstvu, jaz sem še študirala in sva jo vsako poletje za 3 tedne kam mahnila... Sva bila na Irskem s šotorom, naslednjo leto na Škotskem, pa enkrat Švico, Avstrijo, Nemčijo, Lichtenstein, pa drugo leto spet Avstrijo, pa Dolomite, pa predlani že z malim Dolomite, pa lani vsi trije en del Avstrije... Je tko lepo.... Mene taka potovanja fulllll napolnijo z energijo... včasih se mi zdi, da živim zato, da nekam gremo.. mene potovanja čist nafilajo... Jez lahko en mesec delam po 16 ur /dan, samo da vem, da bom potem nekam šla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Tko da, Go for it, pa boš videla, če ti odgovorja... kar nič se bat, pa it mal probat!




Anonimen -> RE: Kak ste kaj (27.6.2009 23:11:43)

Se bom zaenkrat raje Hrvaške držala. Vsaj razumem, seveda pa oni tudi mene.
A ni hladno za kampiranje v severnih deželah. Samo če pomislim na tale vreme, me kar strese...





norge -> RE: Kak ste kaj (27.6.2009 23:17:15)

Ma no, neke vročine ni, samo sva oba bolj Severnjaka po duši in ne marava vročine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Je včasih tud hladno, sploh ponoči, ampak so pa drugi čari... Je pa tako lepo spokojno, mirno, za dušo odpočit tam na našem severu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Men je tko noro lepo, da mi gredo kar kocine pokonci... Sploh pa so čez dan prav prijetene temp., tam okoli 20 in je super za potovat. Brez zamere, samo men veliko boljš, kot morje poleti , ko kuri julija 35 in se skoraj cel dan nekje skrivaš. Ne me narobe razumet, men je morje tud v redu, samo, ko se temp. znosnejše. 




r1ta -> RE: Kak ste kaj (27.6.2009 23:22:21)

Smo strašno fajn...




Anonimen -> RE: Kak ste kaj (27.6.2009 23:28:21)

IZVIRNO SPOROČILO: norge

Je včasih tud hladno, sploh ponoči, ampak so pa drugi čari... Je pa tako lepo spokojno, mirno, za dušo odpočit tam na našem severu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .


Norge, to je pa sploh najboljš.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sem preživljala mladost na podobnem področju tak, da razumem tvoje sporočilo.
Sedaj pa bolj rinemo na morje, čeprav smo že 3 dan vsi siti plaže, pa brisač...
Ko mali zraste, bodo pa  nas videli kakšni hribi.

Rita, in kako to zgleda strašno fajn?




norge -> RE: Kak ste kaj (27.6.2009 23:33:05)

UUU Pol pa fajn, veš kaj to pomeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]! Nič, imejte se lepo, jaz grem ajat, je treba zjutraj zgodaj vstat!
Nočko. Lepo spite!




kaya2007 -> RE: Kak ste kaj (28.6.2009 8:14:07)

včeraj tamala popoldne ni šla spat in je bila tako izčrpana, da je bila že ob 8h koma. mi2 sva šla pa v videoteko po dooooooolgem času, na voljo seveda ni bilo nič in svapotem gledala en butast film. ampak vseeno luštno, sva imela vsaj en večer malo več miru [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]