Pia73 -> Upravljanje stanovanj (25.5.2005 20:59:09)
|
Prosim vas, će morda katera dela pri kakšnem podjetju, ki se ukvarja z upravljanjem stanovanj ali če kaj več ve o tem področju naj mi pripopa kakšen link ali napiše, če se ji da kaj je upravnik večstanovanjske zgradbe po zakonu sploh dolžan delati oz. narediti. Saj vem, da se to določa s pogodbo a neke smernice morajo obstajati. Sem bila na sestanku z našim upraviteljem in s sostanovalci in sem :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: ko :hudicek: Itak se spet nismo nič pametnega zmenili,.. Upravnika pa itak nimamo za drugo kot za to, da mu redno plačujemo položnice,.....:grrr::grrr::grrr: Seveda po zakonu,....... Imamo probleme z zemljiščem na katerem stoji naš blok. Ker ni razrešeno lastništvo zemljišča so nam v zemljiško knjigo vpisali samo stanovanja, zemlje pa ne,... Sedaj nam predlagajo odkup te zemlje,.....:grrr::grrr::grrr: Mi pa že 39 let plačujemo prav za to zemljo zemljiški prispevek. Pa baje obstajajo papirji o lastništvu a upravnik pravi, da ni njihova naloga, da se s tem ukvarjajo,... Da je to njihova dobra volja,...... Kaj pa še ,.... Zakaj pa jih imamo,...... Jao, jao,.... :hudicek: Sem se malo olajšala,..... Če mi katera zna kaj pomagati pa lepo prosim. LP Pia73
|
|
|
|