medulin (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


tanjusi -> medulin (27.6.2009 13:30:05)

Ali se je že kdo letos vrnil iz Medulina? Kako je dol, kakšno je vreme kakšno je morje in kako so kaj Hrvati?
Srčno upam da se vreme malo znormalizira do takrat da gremo mi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




MiRaNi -> RE: medulin (29.6.2009 7:51:29)

Mi smo bili od četrtka v Medulinu. Morje oz. plaža idealno za otroke, zvečer smo šli na kratek sprehod in v mini lunapark. S Hrvati nobenih problemov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Še v sredo sem razmišljala, da je mogoče bolje da ne gremo zaradi vremena ampak me je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] prepričal. Še dobro, ker smo imeli lepo vreme. Samo v soboto dopoldan je bilo vetrovno in oblačno. Smo šli na vlakec in na sprehod, popoldne pa spet na plažo. Nam je bilo super.




tanjusi -> RE: medulin (29.6.2009 15:20:57)

Mi smo bili od četrtka v Medulinu. Morje oz. plaža idealno za otroke, zvečer smo šli na kratek sprehod in v mini lunapark. S Hrvati nobenih problemov.user posted image

Še v sredo sem razmišljala, da je mogoče bolje da ne gremo zaradi vremena ampak me je user posted image prepričal. Še dobro, ker smo imeli lepo vreme. Samo v soboto dopoldan je bilo vetrovno in oblačno. Smo šli na vlakec in na sprehod, popoldne pa spet na plažo. Nam je bilo super.

zdajle sem ti pa hvaležna ne moreš verjet kolk, mi gremo 10.7. pa sem že čist panična zarad vremena.
kje v medulinu pa ste bli.




MiRaNi -> RE: medulin (30.6.2009 8:14:04)

Najeli smo apartma (v privat hiši) zelo blizu hotela Holiday.

Jaz sem vreme spramljala do zadnje minute in je skoz kazalo na dež pa pridemo dol in sonceeeeeeeee[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tanjusi -> RE: medulin (3.7.2009 12:05:31)

ŠE ENo vprašanje. Mi gremo v hotel Hilde. Kje bi to bilo  ,blizu teh hotelov ali kako ?Pa kako izgleda če ste ga videli?




vanilla -> RE: medulin (18.7.2009 17:35:30)

Mi smo se včeraj vrnili iz Medulina z 2,5 mesečno punčko.
Bivali smo v hotelu Belvedere - hm, ne vem, kaj naj rečem. Ne vem, če so vse sobe takšne, ampak naša je bla res miniaturna. Niti pod razno nisva mogla z možem hoditi vštric mimo postelje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ampak naju ni motilo, tamala je pa itak spala v košari od vozička, čeprav smo še za voziček komaj našli plac v tako mali sobi. Hrana tako tako, ampak ok. Cena je bila zelo ugodna, zato se nismo sekirali. Vse bolj socialistično, ampak glede na to, da smo tam samo spali in jedli, se nismo sekirali. Prijazni so bili pa vsi po vrsti.

Plaža pred hotelom Belvedere je pa fenomenalna za otroke. Ogromno borove sence in res lahko najdeš plac in si ves božji dan lahko tam. Mi smo bli cel dan in nam ni bilo nič vroče, ker je sence reeeees ogromno.
Sicer je dostop v vodo malce smotan, ker so kamni kar veliki in moraš dobro gledat, kam stopiš.
Tudi animacija in zabava za malce večje otroke je krasna, ker imajo res dobro poskrbljeno.




tanjusi -> RE: medulin (18.7.2009 17:40:24)

Čuj vanilla - pa da se nismo slučajno kje srečali mi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Tudi mi smo se včeraj vrnili. Men je blo lepo. v hotelu Hilde smo imeli fuuul velik prostora, res tolk ga že dolgo nismo meli, pa vreme je blo tudi kul a ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. 




vanilla -> RE: medulin (18.7.2009 19:01:19)

hehe, tanjusi, ka te veš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], zna bit, da smo se srečali. Saj naše dete je blo menda itak najmlajše na plaži, tak da so se vsi "obregnili" vanjo in bi nas po tem spoznala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




Stran: [1]