|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klima
25.5.2005 19:49:06   
Tejči
Hoj,

ve katera kje se dobi poceni in dobra klima?

Mi bi jo morali nabavit, ker če ne se bomo poleti skuhali, če ne spekli..ker se že sedaj tako segreje, da groza (podstrešno stanovanje).

Lahko javite tudi kakšno spletno trgovino, če imajo poceni.

LP, Tea:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Klima
25.5.2005 19:52:49   
baguSka
Jantar Trade v Domžalah. Breza centr.
Tel.:01 722 05 90. Montirajo po celi Sloveniji.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Klima
25.5.2005 20:09:34   
k1
interšpar - lani 50 jurjev, letos se mi zdi 53 - brez montaže!

nam je kolega inštaliral, drugače pride montaža še dodatnih 50 jurjev.

greje - ups, hladi, hehe enako tako kot ostale za 100 jurjev! (do sedaj smo si tu in tam še greli z njo, sedaj pa pride čas za hladno).

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Klima
25.5.2005 20:30:24   
sašaš

Moj :love: je v tem poslu. Če te kaj bolj zanima mi piši na privat.

Lp :muca:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Klima
25.5.2005 21:06:20   
Pia73
Mi imamo Toshibo, ki je Mercedes med klimami. Smo dali krepko čez 200.000 SIT zanjo. Mi je monter rekel, da tiste za 50.000 SIT niti pod razno ne bi montiral. Kaj pa vem, lani je nismo hudo rabili, letos pa bo baje prišla zelo prav. Ampak midva bolj, ko sva se zanimala in bolj, ko sva spraševala več pohval sva dobila za firmo Toshiba.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Klima
25.5.2005 21:51:21   
kr1a
Tut mi smo jo lani kupil v sparu za 50 jurjev. Za montažo smo dali 20.000 ker jim je bilo tako enostavno zmontirat. Smo pa ful zadovoljni,ker res dobro funkcionira. Imamo jo v dnevnem prostoru in če odpremo vrata ohladi celo stanovanje v eni uri.

Lp

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Klima
25.5.2005 22:26:34   
simona9
Tudi moj je v tem poslu, smo iz MB. On pa full priporoča Panasonic. So sicer malo dražje kot sparove, imajo pa več funkcij in so bolj kakovostne. Se lahko kaj zmenimo.:)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Klima
25.5.2005 22:35:02   
Anonimen
Uf, to me pa zelo veseli, da ste te klime za 50 jurjev pohvalile. Ker sva tudi že premišljevala o njih, pa si nisem upala dati zelene luči, ker sem se bala, da so zanič. Pa itak imamo tako miceno stanovanjce, da mora biti dovolj. O, super, skozi bolj so mi všeč.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Klima
25.5.2005 22:39:53   
Anonimen
Ja, mene tudi zanimajo izkušnje s to klimo... že od lani, ko sem ceno videla.

Glede mercedesa med klimami... že lahko, da je toshiba mercedes med klimami ampak jaz se s toyoto vozim veliko bolj udobno kot z mercedesem!

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Klima
26.5.2005 0:24:35   
andrejaz
Evo en link od spletne trgovine

http://www.gaa.si/

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Klima
26.5.2005 6:51:42   
AnBan
Mi jih prodajamo, javi na privat.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Klima
26.5.2005 7:26:11   
Taša
Mi smo dali pred cca. 4 ali 5 leti za Gorenjevo z montažo vret 200.000 SIT:hudicek::grrr::grrr:, zdej so se pa te stvari ful pocenile...:(:(..

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Klima
26.5.2005 10:03:18   
ajat
mi se s tem ukvarjamo ;)

Pisi privet ;)
vsaj za kaksen nasvet

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Klima
26.5.2005 10:06:10   
ajat
eko se link, ce ti kej pomaga

http://www.baruca-sp.si/default.asp?id=25&color=1

ma malo reklame ;)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Klima
26.5.2005 14:15:51   
Anonimen
Ajat, zakaj pa izračun ustrezne klimatske naprave ne dela?

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Klima
26.5.2005 15:41:39   
sašaš

Moj pravi, da so te Šparove največji krš. :zmeden: Če že kupujete ceneno, jo kupite v Bauhausu - tiste nej bi ble še kar. Po letu ali dveh se ti ta krš še fajn zdi (ker še dela) - razlika med ta dražjimi je v tem, da ti krš brezhibno dela cca. 5 let, kakšna boljša pa 15-20 let.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?