Ctg-kaj je kaj?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Ctg-kaj je kaj?! (25.5.2005 19:21:51)

Danes sem bila zopet na ctg-ju,žal pa ni bilo zdravnika in mu morem izvide prinest ju3 pokazat.Do zdaj ko sem hodla je bilo ponavadi tako:
zgornja črta je bila vedno vjugasta,spodanja pa ponavadi bolj ravna.
Danes pa je tudi spodaj bilo zelo vjugasto.Ali so se mogoče videli to že kakšni popadki??:zmeden2::ups:
Kaj pa one številke, ki zgoraj skačejo?Ponavadi sem imela 140 in 24, danes je pa včasih že vse skupaj naraslo na 172 in 44.:zmeden2:
Joj komaj čakam, da grem ju3 k ginekologu, samo sem morala prej tukaj vprašat, mogoče katera ve kaj več o tem!:)

Lp, nina:nosecka: še 4dni do PDP

Anonimen -> Ctg-kaj je kaj?! (25.5.2005 19:26:24)

Sem glih danes premišljevala, če slučajno nisi že mamica! 8)

Kar se pa teh črt tiče pa žal več ne vem, če glih sem bila 27 ur priklopljena na to zadevo!

Držim pesti za hiter porod!

Bojana

Anonimen -> Ctg-kaj je kaj?! (25.5.2005 19:31:22)

Ne ne še, čakamo še vedno na to našo malo bebico!9nebesaPa nekak noče ven, ati pa ga že vsak dan ven vabi:Mali pridi ven če upaš!:)-:bravo:9nebesa

Lp, nina:nosecka:

Sibil_ -> Ctg-kaj je kaj?! (25.5.2005 19:41:40)

Zgornja krivulja je srček od otroka, hitrost in frekvenca bitja, spodnja so pa popadki oziroma krčenje maternice.Ko bo spodnja nad 80, boš vedela, da so popadki.;)
LP pa neboleč in hiter porod, predvsem pa zdravega in lepega bejbija ti želim!:angel:
Sibil

Anonimen -> Ctg-kaj je kaj?! (25.5.2005 19:47:18)

o hvala za info!Torej še vseeno ni bilo to kar sem mislila:grrr::ups::)

lp, nina:nosecka:

Anonimen -> Ctg-kaj je kaj?! (25.5.2005 19:57:54)

Vedela boš, ko bodo popadki, jaz sem se tudi spraševala..ko so pa prišli..uuuuuuuuuuuuuuuu
Še zdaj me rodila zabolijo, ko pomislim na to:)-

Anonimen -> Ctg-kaj je kaj?! (26.5.2005 9:50:38)

Še to. Te številke so sicer merilo za popadke ampak jaz sem imela pred PDP (cca 2 dneva prej) eno infekt in svoje popadke. Tisti so me boleli kot kakšna normalna menstruacija in so številke skočile tudi do 100.

Ko so mi pa dali umetne, ko sem rodila, so bile najvišje številke tja nekje do 25, pa je bolelo kot :hudicek:.

Pa držim pesti zate, da ti bo čim lažje. :rozica:

Stran: [1]