Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alergija na mlečne beljakovine 27.6.2009 13:55:22
|
|
|
|
sanelaa
|
naš, ki je alergičen na beljak, zvečer poje kakšno kašico od milupe; riževo, gris, z banano, s keksi................karkoli od tega.
|
|
|
|
RE: alergija na mlečne beljakovine 27.6.2009 14:00:15
|
|
|
|
sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamaemem Mamice ki imate dojenčke z alergijo in so stari okoli 8 mesecev, kaj jim skuhate za večerjo oz. za tretji gosti obrok? Prosim za kakšno idejo. Hvala za pomoč! Ali je vaš samo alergik ali ima tudi atopični dermatitis? V kakšni obliki se alergija na mlečne beljakovine pojavlja?
|
|
|
|
RE: alergija na mlečne beljakovine 27.6.2009 17:50:57
|
|
|
|
mamaemem
|
Sanelaa, znaki alergije se izpuščaji, lišaji, suha koža na obrazu. Zadnji mesec pa tudi kakšen lišaj po telesu. Alergija ni potrjena, gre samo za sum na alergijo ob mojih in pediatrinjih opazovanjih. lp
|
|
|
|
RE: alergija na mlečne beljakovine 28.6.2009 12:59:12
|
|
|
|
kati08
|
Moja je pirine ali riževe kosmiče z aptamilom ADC. Če imam pa vodo v kateri se je kuhala kaka zelenjava ali sadje, ki ga že je, pa pripravim kašico s to tekočino.
|
|
|
|
RE: alergija na mlečne beljakovine 29.6.2009 21:39:04
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa naš, ki je alergičen na beljak, zvečer poje kakšno kašico od milupe; riževo, gris, z banano, s keksi................karkoli od tega. Naj mi nekdo razloži, kaj ima veze beljak z mlečnimi beljakovinami? Beljak je beljak, del jajca, mlečna beljakovina, je pa mlečna beljakovina. Ti dve zadevi imata manj skupnega kot jabolka in hruška. torej, če tvoj otrok ne sme mlečnh beljakovin, potem mu narediš že pripravljene kašice, ki ne vsebujejo mleka s sojinimi mlekom ali riževim, ječmenovim..., ker le te vsebujejo potem sojine beljakovine itd... in ne mlečnih beljaovin. Lahko pa skuhaš puding, polento, gres... torej vso ostalo hrano, ki so jo do zdaj kuhala z navadnim mlekom na zgoraj omenjenih mlekih. Prav tako uporabiš smetano, maslo, margarino iz teh izdelkov (soje, riža, ječmena, ovsa...). mamaemem, jaz bi se na tvojem mestu izogibala poleg mlečnih beljakovin še sojinemu lecitinu in izdelkom iz soje, ker ta tudi zna povzročati dermatitise in alergije.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 29.6.2009 21:41:34 >
_____________________________
http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 21:59:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?